Změna barvy led v myši
- 21lucas
- Nováček

-
já osobně mám v mišce bílou na senzoru a je citlivěsší než ta původní červená a okolo miši ještě modrá zářeze 2 DIOD UMÍSTĚNÝCH UVNITŘhonny píše:Mno, ja si dovolim tvrdit, ze pokud splnujes napeti, ktery do LEDky de, tak ze proste samovolne neodejde. Hold vydrzi hodne, ale pokud tam das vyssi napeti, tak konci v desetinach vteriny.NetDaemon píše:Tak dik, já jsem myslel, že vydží mnohem míň, no holt pokrok je pokrok...Nekde sem modrou videl a fungovala. Ja hazel do stare optiky oranzovou a svitila mnohem min a senzor ji nevidel.NetDaemon píše:Ale ta modrá by vypadala určitě efektně, až nebudu vědět co s prachama tak to zkusím a dám vědět. Jinak problém asi vyřešen.
- hryzalek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak sem si tady pročítal diskuzi, tak mi to nedalo, a už podruhé jsem vyměnil diodu - Červená (orig) -> Modrá -> a teď InfraČervená... = ta je nejlepší!!! kuchnul jsem ju z ovladače a do ovladače jsem dal červenou
a hle: on funguje 
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no jo funguje ale do ovladacu se dava infra aby to zbytene nesvitilo...takze mas vlasne ovladac a baterku v jednom 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- hryzalek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: