Změna barvy led v myši

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vyreseni

Příspěvek od myshob »

proste tu diodu odpajej odizoluj kabel ps/2 v myši a na to napoj diodu a odpor ktery na ni sedi[/blur][/b]
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
21lucas
Nováček
Nováček

Příspěvek od 21lucas »

honny píše:
NetDaemon píše:Tak dik, já jsem myslel, že vydží mnohem míň, no holt pokrok je pokrok...
Mno, ja si dovolim tvrdit, ze pokud splnujes napeti, ktery do LEDky de, tak ze proste samovolne neodejde. Hold vydrzi hodne, ale pokud tam das vyssi napeti, tak konci v desetinach vteriny.
NetDaemon píše:Ale ta modrá by vypadala určitě efektně, až nebudu vědět co s prachama tak to zkusím a dám vědět. Jinak problém asi vyřešen.
Nekde sem modrou videl a fungovala. Ja hazel do stare optiky oranzovou a svitila mnohem min a senzor ji nevidel.
já osobně mám v mišce bílou na senzoru a je citlivěsší než ta původní červená a okolo miši ještě modrá zářeze 2 DIOD UMÍSTĚNÝCH UVNITŘ
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

Jak sem si tady pročítal diskuzi, tak mi to nedalo, a už podruhé jsem vyměnil diodu - Červená (orig) -> Modrá -> a teď InfraČervená... = ta je nejlepší!!! kuchnul jsem ju z ovladače a do ovladače jsem dal červenou :lol: a hle: on funguje :oops:
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

no jo funguje ale do ovladacu se dava infra aby to zbytene nesvitilo...takze mas vlasne ovladac a baterku v jednom :wink:
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

nj, ale bliká to... spíš bych řek: ovladač a stroboskop :oops:
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“