O' RLy?!Milous píše:Koupil jsem to v JRC nebo v Datartu. Ja uz ji mam 3 roky.[/code]
Oficiální datum vydání F.E.A.R. pro Americkej trh se datuje k 18. 10. 2005..
Moderátor: Baneshee

Jestli ty ji mas 3roky tak ja mam v trenkach savlozubyho tygraMilous píše:Koupil jsem to v JRC nebo v Datartu. Ja uz ji mam 3 roky.[/code]

hmm...toto mi robil EXP ked bola nainstalovana zla verzia patchu...fear chcel en_gb a ja som mal len en_us a tak som ho nakopiroval aby sa dal EXP vobec nainstalovat.... spociatku sa vsetko zdalo byt ok, ale chybali textury dveri a este zopar dalsichWalker píše:hoj, kamos si naisntaloval FEAR datadisk (extraction point bo tak neco) a pri hrani ma takovy rozmazly textury a obcas ma i neviditelny dvere..zkouseli sme si pohrat s nastavenim ve hre, ale nic platny...ma podobnou sestavu jako ja az na grafiku: Gigabyte Gegorce 6600GT netaktovanou...

Granaty sa obcas daju pouzit, ale moc miest, kde by to prinasalo zvlastny uzitok ozaj nie je. Ale ak mas dobru mys a pevnu ruku, tak hod granat, zapni spomalenie casu a ked bude prelietat okolo nepriatelov, tak donho strel. Ak to vies urobit, tak je naozaj uzitocnyFlegy píše:je pravda, ze granaty moc nepouzivam. minule kdyz sem dohral tuhle hru, tak sem na ne ani nesahnul

Kde jsi vzal český dabing ?SpeedyGT píše:Jinak je dobrá i čeština. Protivníci se nebojí bezky po česku zanadávat, tohle se CD projektu važně povedlo![]()

Nene, sorry za mystifikaci, mam jen titulky. Já jen že u hodně her slyšíš anglický nadávky, ale v titulkách je jen "kruci" nebo "sakra". Tohle sem myslelDemon píše:Hra vyšla pouze s titulky.

Jo to sou fakt dobry screeny je to fakt narez hlavne ta ruka vedle hlavy a pak taky ten typek ve zdi prispendlenej hrebikometem!SpeedyGT píše:Tak sem zase po nějaký době trošku pokročil, ale hlavně sem kravil. Střelba do leticích granátů při bullet-timu je mňamózní. Sice mě zarazili nějaký bugy, ale byly spíš k zasmání. Jinak je dobrá i čeština. Protivníci se nebojí bezky po česku zanadávat, tohle se CD projektu važně povedlo
![]()

BTW docela by mě zajímalo jestli je Extraction Point lepsi nez zakladni FEAR. S grafikou se asi moc nehejbalo, jen jestli nepřibyly nějaké nové prvky atd. A je to lepsi s tou variabilitou prostředí?Maddogg píše:...

No to nemohu zatim posoudit , zatím jsem to hrál asi tak hodku , pak mě začly štvát ty textury. Seženu si patch a dám vědet jak s těma texturama a hratelností.SpeedyGT píše:BTW docela by mě zajímalo jestli je Extraction Point lepsi nez zakladni FEAR. S grafikou se asi moc nehejbalo, jen jestli nepřibyly nějaké nové prvky atd. A je to lepsi s tou variabilitou prostředí?Maddogg píše:...
Ted už jsem téměř v základním FEARovi na konci, tak jestli ma smysl investovat i do Extraction Pointu

Sorry, blbě sem to napsal. Myslim na konci tý mise, na konci FEARa ještě zdaleka ne, tak asi tak...Mellory píše:Nic proti, ale to ještě zdaleka není konec.