wifi doma
Moderátor: Don
- monsterm
- Nováček

-
wifi doma
mám takovou vizi: na půdu mám svedenej koaxiál z antený do apéčka. Dále mi vedou kabely do jednotlivých pc, co sou doma (3). Ty kabely bych chtěl nahradit bezdrátem, ale nevím jak (zhruba vím,ale...)....Pomozte mi prosím....napište (jestli je to vůbec i realizovatelné) i co bych musel nakúpiť (třeba i přesné typy)....DÍKY MOC!!!
- Pavlis
- Začátečník

-
Re: wifi doma
proc chces nahrazovat draty bezdratem to je imho blbost, draty jsou lepsi a uz je mas, jesli chces navic bezdrat abys mohl pripojovat napr. ntb apd. tak staci kdyz si koupis dalsi AP pichnes ho do toho stavajiciho ci switche co za nim mas a vytvoris si bezdrat. sitmonsterm píše:mám takovou vizi: na půdu mám svedenej koaxiál z antený do apéčka. Dále mi vedou kabely do jednotlivých pc, co sou doma (3). Ty kabely bych chtěl nahradit bezdrátem, ale nevím jak (zhruba vím,ale...)....Pomozte mi prosím....napište (jestli je to vůbec i realizovatelné) i co bych musel nakúpiť (třeba i přesné typy)....DÍKY MOC!!!
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Star_Gate
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
..nehlede na to, ze by ses potykal s pomerne vysokou investici, obzvlaste v pripade pokryti vice pater.. zalezi na baraku no, ale rozhodne to neni tak easy, ze na te pude budes mit antenu a vsude okolu bude wifi.. tomu never.. musel bys mit v takovym pripade antenu na kazdym patre..
..dalsi veci uz byly receny.. kabely jsou jistejsi a nemusis je zabezpecovat..
..dalsi veci uz byly receny.. kabely jsou jistejsi a nemusis je zabezpecovat..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne pon 11. čer 2007, 02:06, celkem upraveno 2 x.
- monsterm
- Nováček

-
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: