NERO 7 Premium

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Mám trošku problém s Nerem 7.2.7.0 csy (objevilo se o i u verze 7.2.3.2b csy). U zástupců všech programů je parametr:

Kód: Vybrat vše

-ScParameter=8
Když chci takovýho zástupce spustit, tak se aplikace nespustí - v procesech se na chvilku např. nero.exe ukáže, ale po pár vteřinách zmizí a Nero se nespustí. Vyřeši jsem to tím, že jsem tento parametr odstranil a vše jede jak má, jen by mě zajímalo, co to je a proč to je?
Ricardo15
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ricardo15 »

existuje kompletní čeština na nero7 premium?
CPU AMD Athlon64 3000+@3500+ (Freezer 64Pro), MB MSI K8N Neo2-FX, RAM 4x 512MB Kingston cl2.5 PC400, VGA Gainward 6800 128MB 16p6v 350/850 , HDD WD Caviar 200GB/8MB P-ATA, SOUND CARD Creative SB Audigy2 ZS Platinum, POWER SUPPLY 400W Fortron, SOUND SYSTEM GEMBIRD 5.1 set WCS-YF-1A
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jistě... při stahování ze stránek Nero si nastav českou lokalizaci...
Bathory
libor1
Nováček
Nováček

Nero7

Příspěvek od libor1 »

Jaky je rozdil mezi Nero7 ultra edition a Nero7 premium edition.Dekuji
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

V podstatě žádný... každý je distribuován v jiné zemi pod jiným názvem...
Bathory
Petr D.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr D. »

má taky nekdo problem s tim že mu nero SHOWTIME při přehravani proste nekdy vypadává??
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Co vypadává? Zvuk, video, oboje? Máš v pořadku kodeky a ovladače?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Petr D.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr D. »

kodeky a ovladače mam v pořadku... dela mi to jenom v SHOWTIME ... proste vypadne cely program... jede film najednou blik.. a vidim plochu...
AMD Athlon XP@3100+ ,(nedávno mi jedna 512MB odešla do křemíkového nebe) takže jenom 512MB RAM, X1600Pro, 120GB HDD,SB Audigi 1, LCD HP 1955
Jacques
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Nero 7 Essential

Příspěvek od Jacques »

Nezkoušel někdo instalovat Nero 7 Essential na PC s Windows Vista Home Premium 32bit...? Mě instalace skončí při ověřování instalace s tím, že " instalátor přestal fungovat...bla bla"...Poraďte někdo prosím...
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Zdravim, mám Nera jak 7.7.5.1 (WinXP), tak 7.8.5.0 (WinVista) a v obou případech se mi děje následující:
Dám vytvořit DVD-Video, v okně průzkumníka přesunu celou strukturu DVD (VOB, IFO, BUP soubory) do červené složky VIDEO_TS vlevo a když dám vypálit, tak mi to vyhodí následující chybu:
Obrázek
Přitom takto vypaluju DVD-Video disky zcela běžně a až nyní se mi u tohoto DL média stalo toto. Jinak když jsem dal že přesto vypálit, tak se to normálně vypálilo, ale ve stolním DVD přehrávači se mi při nastavení ZOOMu na Auto libovolně mění ZOOM obrazu (takže občas mám na 4:3 obrazovce ořízlé okraje). Když nastavím napevno ZOOM 4:3, tak je vše v pořádku.

Co to je? Co s tím?
Díky
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Mam Nero Ultra edition a když si chci přehrat dvd Rammstein Volkrball a nastavim zvuk DTS 5.1 tak mi zvuk nejde a vyhodi to hlašku http://www.ukazto.com/?img=Beznzvu-zku1.jpg
to jako mysli že si mam přikoupit plugin ?? dyť mam Full verzi za 1500Kč se všim všudy tak co to je za blbost ?
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to přehraj v PowerDVD... odzkoušeno. :)
Bathory
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Bathory píše:Tak to přehraj v PowerDVD... odzkoušeno. :)
Nechapu. Dyť v neru de přehrat i Blu ray disky ach joooo už stahuju to power dvd :oops: Kdybych za to dal opravdu 1500Kč tak jsem hoooodně nasranej
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dle mýho názoru tam prostě nemáš nainstalovanej DTS dekodér :roll: takže nějakej sosni a nainstaluj, cpát si do systému PowerDVD, to bych nedělal :oops:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Proč?
Bathory
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Ahoj lidi, mám tu další zvláštnost:

OS: WinVista, Nero: 7.8.5.0, Mechanika NEC ND-4551A (po crossflashi)

Při vypalování LF na stranu štítku se mi ukázalo toto:

Obrázek

Nechápu, když standardní okno pro tvorbu návrhu mechaniku bez problémů rozezná a označí jí latinkou, tak proč v okénku samotného vypalování se mi u modelu a firmwaru ukazuje rozsypaný čaj. Setkal jste se s tím už někdo? V podst o nic nejde, vše funguje jak má, ale zarazilo mě to... (nikdy dřív to myslím nedělalo - na starších verzích NERA, nebo jsem si toho nikdy nevšiml).
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Nidzo píše:Pls, nevite nekdo jak v Neru 7 odstranit z Tento pocitac tu protivnou ikonu Nero Scout? Jestli to nedostanu pryc tak sedmicka pude a vratim se k sestce :evil: :roll:
stiahni si programik od MS TweakUI tam sa to da zakazat :wink:
Milous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milous »

Ano existuje kompletni ceština na Nero 7 premium. Mam ji doma.
gryf
Nováček
Nováček

Příspěvek od gryf »

mě občas vypadne zvuk při přehrávání filmu v SHOWTIME :(
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“