350Z píše:Kto z vás ešte driftuje a má licenciu a na aké servery chodíte asi najčastejšeie?
Chodil jsem na Sneaky Monkey S2, pokazdy tam byl nejakej admin, takze zadny problemy s wreckerama, ale nejlepsi jsou asi saiko^D dori.S, jsou tam dobry drifteri a pratelska komunita.
-----------------------------------------------
Zkouseli jste uz ulity starty aka Testpatch W9?
jj Saiko^D a Dori.S su výborné servery, tam chodím najčastejšie, ale pamätám ked som chodievala na World Wide Drifters alebo Top.S Drift, ale tie nebývajú vždy k dispozícii, alebo tam nikto nie je...ako kedy no
Inak som ani nemala šajnu, že je už W9, rovno idem vyskúšať
potřeboval bych pomoc.. nevíte co s stím?? [img=http://www.ukazto.com/img/lfs-z2r1.jpg]
i když nemám pedál vůbec zmačkly (ani žadne tlačítko) brzda je na max, plyn na pul a spojka blbne...
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Jeste neni. Ted vysla alfa X. Konecne to ma start jak se slusi a patri na simulator. Musite si sami zaradit. A nesmite vystartovat brzo. Jinak penalizace. Konec automatickym startum.
Woyta píše:Jeste neni. Ted vysla alfa X. Konecne to ma start jak se slusi a patri na simulator. Musite si sami zaradit. A nesmite vystartovat brzo. Jinak penalizace. Konec automatickym startum.
Tak jinak. Plnou licenci na lfs s2 si uz par mesicu muzes koupit (a uzivat). Nebo se pletu?
To ze hra technicky neni oznacena za final. bych nebral v potaz, jelikoz sharker se neptal kdy bude finalni verze, ale kdy bude full verze.
Licence S2 taky neni konecna. Jeste bude S3. Ale nez se S3 objevi tak to jeste nejakou dobu potrva. LFS je takhle rozdelene na vyvojove stupne. S2 tedy obsahuje vsechny soucasne vozy a trate. =Vic nez jsi schopny uridit.
Za pul roku jsem ujel 18 000km a stale jsem zacatecnik.
A jelikoz se posledni dobou menej moc rychle pismenka, tak velmi brzo bude S2 full
LFS se ale porad vyviji.
Automaticky som predpokladalze full = final
Kde sa to da "zohnat"
Licencie sa kupuju online ? Nieco ako STEAM
Pripadne je to freedownload a kupuje sa iba licencia na online hranie ...
Woyta píše:Licence S2 taky neni konecna. Jeste bude S3.
To ze neni konecna je irelevantni. Jednak je tohle thread o S2 a jednak S3 jeste neni. Dalsi vec ze z financniho hlediska je +/- uplne jedno jestli si za XXX mesicu/let koupim S3 licenci nebo budu postupne kupovat s1,s2,s3 licence. Vzdy zaplatim +/- 36liber.
Sharker: Plnou licenci na S2 si muzes koupit uz nekolik mesicu treba zde.
sharker píše:
Pripadne je to freedownload a kupuje sa iba licencia na online hranie ...
Stahnes si z internetu LFS, ktery ma asi 150MB, a dokud nedokoupis licenci, tak budes mit na vyber z 3 aut a dvou trati. Multiplayer ma i demo, ale jen pro 15 hracu myslim, a chce to pevny nervy
AMD t.e.a.m. píše:Mám problém se zobrazením koly ve hře, detaily mam vše na plno...
v nastavení ještě dobrý, elektrony jde vidět: http://www.ukazto.com/img/1555094,10d47.jpg
AMD t.e.a.m. píše:Mám problém se zobrazením koly ve hře, detaily mam vše na plno...
v nastavení ještě dobrý, elektrony jde vidět: http://www.ukazto.com/img/1555094,10d47.jpg