mp3 prehravac do 5k
Moderátor: L4mka
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

mp3 prehravac do 5k
Hledam radu jaký přehrávač pořídit. Zajímalo by mě jaký je rozdíl ve valstnostech mezi přehrávači s flash pamětí a s pevným hdd.
Jinak bych si rád na něm pustil i nějaký to video (ne jenom v avině, chtěl bych asi širší podporu formátů, nejen videa ale i audia). Cena s DPH nesmí překročit 5k, spíš k těm 4k kdyby to bylo, byl bych spokojenej. Kapacita je pro mě ideální asi 4GB, ale stačej i ty 2GB.
Jentak namátkou mě zaujali na první pohled asi 3 přehrávače u czc:
Emgeton Cowon iAudio 6, 4GB
Teac MP-450-4GB, 4GB, 2"TFT, FM, Movie, DRM9, Black
Emgeton M6 Cult 4GB
Taky mám možnost sehnat si snad od Sencoru ze svk nějaký přehrávače s určitou slevou (asi jenom bez daně), takže kdyby to šlo, asi bych upřednostnil tohodle výrobce, ale kvalita je pro mě důležitější.
Díky za rady...
Jinak bych si rád na něm pustil i nějaký to video (ne jenom v avině, chtěl bych asi širší podporu formátů, nejen videa ale i audia). Cena s DPH nesmí překročit 5k, spíš k těm 4k kdyby to bylo, byl bych spokojenej. Kapacita je pro mě ideální asi 4GB, ale stačej i ty 2GB.
Jentak namátkou mě zaujali na první pohled asi 3 přehrávače u czc:
Emgeton Cowon iAudio 6, 4GB
Teac MP-450-4GB, 4GB, 2"TFT, FM, Movie, DRM9, Black
Emgeton M6 Cult 4GB
Taky mám možnost sehnat si snad od Sencoru ze svk nějaký přehrávače s určitou slevou (asi jenom bez daně), takže kdyby to šlo, asi bych upřednostnil tohodle výrobce, ale kvalita je pro mě důležitější.
Díky za rady...
- srna
- Středně pokročilý

- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Ten SanDisk vypadá zajímavě, sice nemá širší podporu hudebních formátů (např. FLAC), ale myslim, že to bych dokázal překousnout, vzhledem k tomu, že (zatim) nic ve FLACu nemám.
Ten Emgeton se mi jinak líbí víc, jenom mě mrzí, že nepřehrává video, což nebude primární účel mýho mp3 přehrávače, ale je to nezanedbatelnej bonus.
Kua, nevim nevim...ale díky moc.
Ten Emgeton se mi jinak líbí víc, jenom mě mrzí, že nepřehrává video, což nebude primární účel mýho mp3 přehrávače, ale je to nezanedbatelnej bonus.
Kua, nevim nevim...ale díky moc.
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Tak jsem se rozhodl pro ten SanDisk, ale ještě zkusim zaapelovat na rodiče, jestli by mi k těm 20. narozeninám nechtěli dát něco trochu výjimečnějšího, ale nejdřív musim vymyslet, co by to mělo bejt - mám 3 kandidáty:
PRESTIGIO - ten je jednoznačně nejlepší, ale ta cena...
hlavní rozhodování je mezi těmadle:
PRESTIGIO PMP-501
a
Creative ZEN VISION
PRESTIGIO - ten je jednoznačně nejlepší, ale ta cena...
hlavní rozhodování je mezi těmadle:
PRESTIGIO PMP-501
a
Creative ZEN VISION
- Cujo
- Mírně pokročilý

- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
lukazkiss píše:Určitě bych vyškrt TEAC- hodně nekvalitní. Já bych vzal ten Emgeton M6 Cult 4GB
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- Cujo
- Mírně pokročilý

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: