Smith píše:Apple je špatný, to co z něj leze za software je děs a hrůza... MacOS, iTunes, Safari...
Nevim.. na to, ze tady zastavate vyssi funkce mi pripada docela tristni se takhle hadat.. je trapne porad dokola omilat stejnou pisnicku bez padnych argumentu..
Ja jsem s MAC OS byl vzdy nadmiru spokojen.. setkal jsem se u usera uz i s tim, ze system vydrzel po celou zivotnost pocitace (tedy do prodeje po letech).. ja proste nevim.. chybi vam u jejich aplikaci to, ze se v tom clovek porad musi nejak hrabat aby to trochu fungovalo..? nebo o co jde..? okna v zakladu potrebuji dalsi 3 hodiny prace aby alespon trochu fungovaly a neotravovaly s balastem, takze hanit tady ostatni firmy je podle me nesmyls..
Nehlede na to, ze rozpoutavani Flame od useru, kteri zastavaji redaktorske apod. posty mi take pripada nemistne..
lol
Onecar píše:Prosím, už mlč. Zřejmě naprosto nechápeš, že veřejná betaverze oficiálně vydaná Applem se na milionech PC ani nezapne. A pokud už to chápeš, tak nechápu, jak s tím můžeš souhlasit.
"- oficiální beta verze Safari vydaná Applem milionům lidí nejde spustit, mnohým ani nainstalovat"
Co chces slyset.. jediny nepochopa jsi tady ty.. Safari je Beta.. o nonENG chybe se verejne vi, takze pokud nekdo tuhle vec ignoruje je nepochopa on.. tzn. ano.. miliony useru kaslou na to, co vyctou na netu za chyby a zkouseji to zbytecne.. jen quli sve hlouposti..
Onecar píše:
"- oficiální beta verze Safari není krom homepage Apple schopna korektně vykreslit jakýkoli jiný web"
No ja bych to spise specifikoval jako problemy s CSS.. rozhodne neni pravda, ze krome homepage nic nejede.. proste placas nesmysly..
Onecar píše:
"- ačkoli je to beta verze, obsahuje natolik fatální nedostatky, že označení BETA je silně nadnesené"
To je pravda, ale rozhodne mi tohle nepripada jako duvod pro rozpoutani tohohle flamu.. tobe nejde o betu.. tobe jde o Apple.. v kazdem pripade at jde o betu, nebo alfu nebo cokoli.. to, ze bude chybova je jasne a pokud ti to nedoslo, coz evidentne ne, tak si bez hrat na pisek, nebo nevim..
No a k tomu blabolu na konci.. lol.. zadne fiasko se nekona.. o tom jasne hovori i zajem medii.. vsem je to u prd*le.. Apple to samozrejme opravi.. a nebude mu to trvat 50 beta a RC verzi.. no a rozsireni.. to se ve velkem konat nebude.. vidim to na MAC usery, co musej travit cas u nestabilnich Win..