ASUS A6VM - Sietovy kabel odpojeny :(

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ASUS A6VM - Sietovy kabel odpojeny :(

Příspěvek od breadfan »

Caute. Dnes som spustil na svojom notebooku Knoppix. Ziadna instalacia, iba nabootovanie z dvd. Po asi 5 minutach som notebook restartoval, aby som sa vratil spat do WinXP, lenze po nabehnuti windowsov mi odrazu nejde siet. Vraj je sietovy kabel odpojeny. Vtip je v tom, ze nie je a navyse v inom pocitaci ten kabel funguje v pohode. Neviete niekto, co sa mohlo stat? Mohla mi len tak odist sietovka v notebooku? Alebo je to len softwarova zalezitost? Raz sa mi totiz stalo nieco podobne, ale po restarte vsetko znova fungovalo, teraz to uz ale nepomaha :(
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
paciczka
Nováček
Nováček

Příspěvek od paciczka »

me se to take obcas stava a zatim mi vzdy pomohlo ze jsem notas uspal na disk a pak probudil a uz to bezelo v pohode, mam Asus A6T a winXP a Kubuntu
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Fiha, tento thread este zije? :)
Dakujem ti za odpoved. Musim sa priznat ze na druhy den sa to "ako zazrakom" rozbehlo. Z nicoho nic - uz to proste znova funguje. Zrejme to bude zalezitost BIOSu, inac neviem.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“