Chcem sa spytat ci zostavu ktoru som si vybral je na dobrej urovni...neviem ci sa to sem hodi ale rad by som nejake nazory viacerych ludi a hlavne aj ohladom cien lebo to chcem kupovat len z jedneho obchodu konkretne http://www.karman.sk ak by ste vedeli o lacnejsom budem rad ak napisete vopred vdaka ....tak takto (ceny v sk):
CPU - CPU -- Intel Core Duo 2 E4300 1.8GHz BOX LGA775 2MB --- 3 787,-
Sestava je docela dobre. Asi bych investoval více do CPU a vzal radši o něco slabší grafiku...
Jo a dej si bacha na ten chladič CPU Sonic Tower, potřebuje širší case aby se tam vubec vešel...
Zdroj mam Modecom 500W a ma oddelene vetvy 12V po 15A a 17A ... to myslim staci (teda moj nazor) ... GT nechcem pretoze ma cip RV570 a XT ma cip RV580+ a tam je markantny rozdiel vykonu ... a toto je vyber pamati v karmane: http://www.karman.sk/cat_tree.jsp?bpath ... =available
chladic sa mi vojde v poho ale to CPU tiez rozmyslam ked uz idem tolko toho kupovat tak zas 500SK nehra velku rolu si myslim ... a co vravite na tu dosku???
No já nevim, to bych radši připlatil za 8800gts 320 než dát za x1950xt 7000....v Ati sekci je topic, kterej za zabývá nejnižšími cenami.Konkrétně x1950xt tam je za : 5 170 ,- tak ji kup ta tyhle peníze a za zbylé penízky vem e4xxx a další ram.
No lenze ja nechcem kupovat v ceskych shopoch ... dovod jednoduchy problemy s posielanim v pripade reklamacie ... a ja som uvadzal SKK menu takze po prepocte a s nakladmi na dopravu vyjde x1950xt priblizne rovnako ... a u nas na slovensku su 8800GTS velmi drahe ... najlacnejsiu som videl za 9000,- v karmane ... procesor idem dat E4300 ... a tie RAM teda asi tiez vymenim ... tuto zostavu planujem kupovat nejak v july ale potrebujem priebezne info a rady aby som sa potom nenahlil zbytocne a nekupil kravinu bez poradenia ... a este ohladom zdroju .. ten uz mam kupeny.. ale ked utiahne CF X1950XTX a E6600 s dvoma diskami tak mne to stacit bude isto ...
mne sa zda ze Modecom robi zdroje pod licenciou firmy Fortron ... cize nieco ako dcerska spolocnost ... a na barnete to vychadza drahsie ako v karmane ... ale ceny tiez dost dobre kto chce kupovat nech rozhodne pozrie aj ten barnet ... nieco maju drahsie nieco lacnejsie ...
IQLogic píše:mne sa zda ze Modecom robi zdroje pod licenciou firmy Fortron ... cize nieco ako dcerska spolocnost ... a na barnete to vychadza drahsie ako v karmane ... ale ceny tiez dost dobre kto chce kupovat nech rozhodne pozrie aj ten barnet ... nieco maju drahsie nieco lacnejsie ...
nieco lacnejsie, nieco drahsie ale dobre sa tam reklamuje (nikdy som necakal 30dni) , zozenie vsetko dost rychlo
nemozem povedat jedno zle slovo
Ono si treba niekedy uvedomit ze cena nieje vzdy hlavnym faktorom pri vybere komponentov... hlavne ked clovek mysli nato co ak to nepojde...
Tak predsa sa rozhodnem asi pre ten barnet ... v karmane maju sice dobre ceny ale sluzby nepoznam ... s barnetom ma aspon niekto skusenosti (dufam ze nie zamestnanec ) a este aj dobre ... a zas rozdiel nie je velky ked sa na to pozriem lepsie
nechtel by ses radsi podivat po naky p965 DS3 ? na e2160 to bohate staci ( i OC ) a vyjde te to levneji , rozhodne bych nesel do MSI (problemy , mizerny BIOSy apod ... )
Tu Asus maju ale za pomaly 6000 korun co je pre mna viac nez dost ... hladam nieco okolo 3500 a s SLI ... viem ze pre E2160 to je vykonne ale myslim dopredu a lebo urcite budem upgradovat minimalne CPU ... a mam este otazku ... nebolo by lepsie kupit E4300? odradza ma ale cena ktora je o 1000 vyssia ako E2160 ... a ohladom obchodu ... chcel som kupovat v karmane ale tam zas nemali 8800GTS 320MB ....
nexik píše:nechtel by ses radsi podivat po naky p965 DS3 ? na e2160 to bohate staci ( i OC ) a vyjde te to levneji , rozhodne bych nesel do MSI (problemy , mizerny BIOSy apod ... )
Chlapče, to je minulost, s čipsetem P35 MSI udělalo značný kus práce a Neo2-FR je výborná deska za cenu, jakou se prodává (3.150,- Kč). Zjisti si prosím do budoucna co haníš, tato deska je naprosto výborná a její koupě se rozhodně vyplatí.
tak idem nakoniec do tej MSI ... vo svojej cenovej kategorii nema konkurenta .. chladenie p35 je na skvelej urovni od coho ocakavam aj dobre vysledky pretaktovania ... onedlho budem objednavat ...