Jinak vcera zatim nas best attemp na Gruula ---> 14% HP a pak wip
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník

hmm me to nejdeo doposavad a uz jsem na to rezignoval
platim to pres kamose, pac s Blizzardem se jednat proste neda
ale skoro uz lezel. Tak jsme zasly Mana Tombs heroic a musim rict, ze fakt peklo
mam takovej pocit, ze tezsi heroic jsem jeste nesel, bossove jsou fakt peklo....no do 4 do rana bylo o zabavu postarano 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PvP
Serus,
poctivo si citam oficialne forum a okrem strasnej srandy som si uhnal aj velkeho CHROBAKA do hlavy. Aky je najlepsi class na PvP v zmysle zabij co mozes?
OK, je jasne, ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Ide skor o skusenosti ake mate, takze sem s kazdym nazorom
poctivo si citam oficialne forum a okrem strasnej srandy som si uhnal aj velkeho CHROBAKA do hlavy. Aky je najlepsi class na PvP v zmysle zabij co mozes?
OK, je jasne, ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Ide skor o skusenosti ake mate, takze sem s kazdym nazorom
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

tak jsem to nakonec vyřešil jen přes telefon.. včera večer jsem jim tam ještě volal a řekli mi, že dneska dopoledne to půjde a taky že jo, takže jsem spokojený, ale i přesto už se nikdy nechci dostat k tomu týpkovi, co mi říkal, že to normálně půjde a nic není třeba zapínat....PzKpfw VI Tiger píše:Mi taky pokaždé řekli něco jinýho. Trvalo mi to skoro 14 dní, než sem to vyzkoumal.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Skeeter
- Začátečník

Podle me asi lock. Je opravdu zabava potkat v BG locka s 15k hp
ale ono se da celkem masakrovat asi za vsechny classy krom healeru. Treba kamarad rikal, ze ted chodej arenu lock+mage a naprosto si neskrtaj proti 2x feral druid
Ale jako vylozene masakrator vseho asi neexistuje a jestli jo tak je to podle me nejakej vyepixovanej lock 
EDIT > prave jsem dodelal Tailoring na 350 a cena byla cca 400-450g coz je podle me slusny
EDIT > prave jsem dodelal Tailoring na 350 a cena byla cca 400-450g coz je podle me slusny
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodnik
- Začátečník

-
- Butch
- Středně pokročilý

No vidis, tak to jsem hadal jeste moc pretimSkeeter píše:.
Dobra kombinace na arenu je podle me i warlock + roug.
Nebo treba palladin a warrior.
Mam ted Warlocka na 30levelu a dostal jsem za otravne questy dalsiho peta.
Je k necemu to prerostly prase?
Jinak zatim jedu ciste affi, a damage nic moc. Coz se da cekat
takto to ted mam:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Je to ale asi nesmysl s timto lvllit ne?
Vzhledem k tomu ze Siphon life je spise na tomto levelu pro srandu.
Napadlo me to zmenit takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0010000000
a nebo takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Rajče
- Mírně pokročilý

Tak já postupuju jak to jen jde
Zatím lvl 31 a teď každej den poskočim o jeden lvl...100% feral druid...zajímavý je, jak v PvP hodně záleží na tom, kdo sedí u druhýho kompu...někdy potkám někoho o dva, tři lvl vyšší a dám ho a někdy tu samou class o dva lvl nižší nedám
i když svojí roli hraje taky náhoda (jak jdou crity atd.)... jinak jsem včera poprvé zkoušel battle grounds - Arathi Basina a Warsong clutch (tušim, že se takhle jmenujou) a byla to paráda, ačkoliv jsem byl nejnižší lvl ve hře, tak jsem se parádně bavil...nikdy by mě nenapadlo, že si v mmorpg zahraju Capture the flag 
- Butch
- Středně pokročilý

Hlavne u WSG maji druidove vyhodu....vezme vlajku a venku nahodi travel form a "utika".
Jinak kdyz jsem byl asi na 45 levelu poprve v AB, tak jsem fakt nestihal.
Jinak kdyz jsem byl asi na 45 levelu poprve v AB, tak jsem fakt nestihal.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 butch DESTRO neee, chces bejt jako mag a chlastat po kazdym packu? urco demonology je nej na level, s affi se to da taky ale musi byt spell dmg, na tom 50 lvl uz muzes mit i pres 100 bez enchantu a to pak je videt rozdil a s affi ty zivoty mizi 
velmi se mi libi nadseni rajcete, taky bych ho chtel mit ono po 30k honor killu uz to omrzi
a clovek to hraje ze zvyku. Aspon pro me je nejoblibnejsi AVcko
velmi se mi libi nadseni rajcete, taky bych ho chtel mit ono po 30k honor killu uz to omrzi
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jj...to jsem pochopil hned, když jsem viděl, že jsou tam všichni lvl38, nebo 39Skeeter píše:Rajce > ted je pro tebe ta nejnevhodnejsi doba na BGTy se vyplati chodit predevsim na 19,29,39 atp....
btw: dneska jsem videl twinka rogunu na 19lvl s 1200Hp
A jak říkal Butch, tak ve WSG chodim pro vlajky a dost často se mi povede jí vzít a odnést k nám...proplížím se do jejich základny s Prowl v kočce, ukradnu vlajku a pak běh ven, kde je okamžitě travel form a úprk k nám a celkem se mi to daří
Jinak včera jsem se konečně dostal na lvl 32, tudíž k Ferocious bite a Ravage
- Vodnik
- Začátečník

-
Já teď asi 4 týdny experimentoval s různými destro/affli buildy a nakonec se pokorně vrátil ke klasickému 40/0/21. Na PvE je to prostě ideální, dělat ze sebe mága nemám v úmyslu, ano mám o trochu nižší dmg, jenže na rozdíl od mágů jsem na konci bosse zpravidla stále naživuLOVIT píše:2 butch DESTRO neee, chces bejt jako mag a chlastat po kazdym packu? urco demonology je nej na level, s affi se to da taky ale musi byt spell dmg, na tom 50 lvl uz muzes mit i pres 100 bez enchantu a to pak je videt rozdil a s affi ty zivoty mizi![]()
Vrcholná ukázka affli výhod byl před týdnem Malcheezar v podání mého herního kolegy - raid mrtvý, princ na 2% a jediný na živu lock, který přes dotky, Siphon Life a Drain Life spam toho pacholka statečně udolal
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý

Muzes prosim ukazat presne tvuj build? Treba pod 21 destru si ja predstavujiVodnik píše:...Já teď asi 4 týdny experimentoval s různými destro/affli buildy a nakonec se pokorně vrátil ke klasickému 40/0/21...l
http://www.wowhead.com/?talent=IE0bbofZbxhzIiz0tst
Ale affi 40 bodiku bych nevedel jak presne dat...zatim nemam na to level, ale jen pro predstavu.
- Vodnik
- Začátečník

-
Teď to mám takhleButch píše: Muzes prosim ukazat presne tvuj build? Treba pod 21 destru si ja predstavuji
http://www.wowhead.com/?talent=IE0bbofZbxhzIiz0tst
Ale affi 40 bodiku bych nevedel jak presne dat...zatim nemam na to level, ale jen pro predstavu.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
- Majzl
- Nováček

Mam podobny build 40/0/21 a na areny je docela fajn, rozdam Dotky a pak uz je Feary a docela to jde. A aj kdyz me killnou tak Dotky ubiraji dal.....
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
- adoromi
- Nováček

-
jj.. s timdle buidlem 40/0/21 naprosto soulasim 
zatim mam nejakej 49lvl... a build 40/0/0 ... ted zacnu strkat do destra....
aff tree je super... v dungach nemusim pit (pet je mana banka) a hodne toho (diky sephion life) vydrzim... a s +130 shadow dmg dela CoA a corruption pekny dmg
.. sic ne okamzity (na 48lvlu s destro buildem sem dal soulfirem za 2050dmg... ale to bylo tak vse) ... kletby sou hold kletby 
zatim mam nejakej 49lvl... a build 40/0/0 ... ted zacnu strkat do destra....
aff tree je super... v dungach nemusim pit (pet je mana banka) a hodne toho (diky sephion life) vydrzim... a s +130 shadow dmg dela CoA a corruption pekny dmg
- Vodnik
- Začátečník

-
Levelovat s buildem 40/0/0 mi připadá poněkud komplikované, ale když tě to baví...
Já přešel na affli build v podstatě až v okamžiku kdy jsem měl 2 věci z Oblivion setu, aby se petovi doplňovala mana, do té doby jsem leveloval s demonology nebo destro buildy
Jinak teď mám v základu +750 shadow dmg, s buffama se dostávám lehce přes 1000, což je pořád hodně málo
Jinak teď mám v základu +750 shadow dmg, s buffama se dostávám lehce přes 1000, což je pořád hodně málo
vss Vodnik DrC+ (kp)
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: