tv karta avermedia a16d nechce to jet pod win media center

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
davidstang
Nováček
Nováček

tv karta avermedia a16d nechce to jet pod win media center

Příspěvek od davidstang »

Ahoj.Mohl by mi prosimvas někdo poradit?Mám výše zmíněnou tv kartu,pod softwarem dodávaným ik ní mi jede bez potíží,ale pod win media center mi nejede,hlásí to příjem dat byl zastaven z důvodů nízké rychlosti dat tv signálu,zvuk mi jede.Příjem mám od upc...přes aver soft to jede bez potíží.Předem díky za radu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: tv karta avermedia a16d nechce to jet pod win media cent

Příspěvek od Dzin »

davidstang píše:Ahoj.Mohl by mi prosimvas někdo poradit?Mám výše zmíněnou tv kartu,pod softwarem dodávaným ik ní mi jede bez potíží,ale pod win media center mi nejede,hlásí to příjem dat byl zastaven z důvodů nízké rychlosti dat tv signálu,zvuk mi jede.Příjem mám od upc...přes aver soft to jede bez potíží.Předem díky za radu.
Nastavený máš vše dobre? Jako že to jede po kabelu? Někdy to člověk přehlidne, predevčírem sem to nastavoval ve Vistě a to byl děs :(
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
davidstang
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidstang »

já doufám že ano. zvuk jede,naladím ,ale obraz chybí. nemuže to být třebas někde v portech?? prostě jako kdyby to nemělo přístup ke kartě,protože je přece blbost když to normálně jede a ve winu ne
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“