pretaktovani Intel Core 2DUO??
- denin88
- Nováček

-
pretaktovani Intel Core 2DUO??
pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: pretaktovani Intel Core 2DUO??
Co třeba Prime? To je tu málo threadů o taktování? Tady bude asi lock.denin88 píše:pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- axloth
- Začátečník

-
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: pretaktovani Intel Core 2DUO??
jak tak procitam tvoje temata tak se do taktovani radsi vubec nepoustej nebo to nedopadne dobredenin88 píše:pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S