pretaktovani Intel Core 2DUO??

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
denin88
Nováček
Nováček

pretaktovani Intel Core 2DUO??

Příspěvek od denin88 »

pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: pretaktovani Intel Core 2DUO??

Příspěvek od Mr. Dirk »

denin88 píše:pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
Co třeba Prime? To je tu málo threadů o taktování? Tady bude asi lock.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

tenhle dement zalozil za posledni dva dny 10 stejnejch threadu s dementnim dotazem... vysvetlovani na nej zjevne neplati...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: pretaktovani Intel Core 2DUO??

Příspěvek od Don »

denin88 píše:pretaktoval jsem jej s puvodnich 1.86GHz na 2.45GHz.......myslite jsi ze se zakladnimi chladicmi je teplota 47C ok???ako otestujem jeho stabilitu??
jak tak procitam tvoje temata tak se do taktovani radsi vubec nepoustej nebo to nedopadne dobre
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“