Sennheiser PX100
Moderátor: CageJ
- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sennheiser PX100
Je to tak dobrý konkurent KOSS Porta pro, že si zaslouží vlastní téma. Tak co - máte je někdo, mají nějaké mouchy, vadí vám na nich něco ? Já se je chystám koncem měsíce koupit tak at vím do čeho jdu... 
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vlastnim PX 100, na nic sa nestazujem, zvuk maju skvely, na niektorych zariadeniach /mp3 player, integrovana zvukovka/ sa mi vysky zdaju prilis agresivne, ale na kvalitnejsom vystupe je to uz lepsie
a aby som nezabudol, recenzia
http://www.pctuning.sk/4um/viewtopic.php?t=1425
// zalezi ale od ucha, jednemu viac sadne zvuk port pro, inemu nie... mne sa napriklad porty zdali, ako by orezavali najvyssie frekvencie a vyssie stredy... je to asi zvyk, kazdopadne px 100 mi zneju lepsie...
a aby som nezabudol, recenzia
// zalezi ale od ucha, jednemu viac sadne zvuk port pro, inemu nie... mne sa napriklad porty zdali, ako by orezavali najvyssie frekvencie a vyssie stredy... je to asi zvyk, kazdopadne px 100 mi zneju lepsie...
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

určitě poslechnout. já jsem též poslechl a zvolil jsem PXka.
kolem 5-10kHz mají vážně ostrý zvuk,hlavně u kytar, ale to se dá poštelovat.
co mě na nich nejvíc vadí je, že i přes molitany se tam dostává bordel a pak to chrastí a musí se vyčistit.
další věc je přetížení - oni holky snesou vážně hodně, až pěkně cejtíte jak vám poskakují na uších, jenže když to přeženete, odvděčí se vám pěkným chřapáním které nahání hrůzu - opravdu hrozný a silný zvuk
k odolnosti nemám co dodat - upadli mi na zem, i sem na ně šlápl, a každý druhý den se probouzím se sluchátkama podemnou, a pořát držej mrchy
kolem 5-10kHz mají vážně ostrý zvuk,hlavně u kytar, ale to se dá poštelovat.
co mě na nich nejvíc vadí je, že i přes molitany se tam dostává bordel a pak to chrastí a musí se vyčistit.
další věc je přetížení - oni holky snesou vážně hodně, až pěkně cejtíte jak vám poskakují na uších, jenže když to přeženete, odvděčí se vám pěkným chřapáním které nahání hrůzu - opravdu hrozný a silný zvuk
k odolnosti nemám co dodat - upadli mi na zem, i sem na ně šlápl, a každý druhý den se probouzím se sluchátkama podemnou, a pořát držej mrchy
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- clayman
- Nováček

-
Omlouvám se, že křísím tuhle zombii, ale...
Chci se proto pokusit je vyčistit a zajímá mě, jak je čistíš, případně pokud proudem vzduchu, tak jestli sáním nebo přetlakem.
Diky.
můžeš mi nějak přesněji popsat postup? Já mám svoje PX100 necelý půlrok a pomalu zjišťuju, že při určitých tónech nebo kombinacích tónů mi trochu "chrčej".crashPC píše: ...
...
Diky.
- crashPC
- Mírně pokročilý

jo, dostávaj se tam hlavně vlasy a malý smítka a dělá to přesně to co řikáš (ještě i zvukovka by mohla)
osobně sem to dělal dost drsně. sundám molitady, něčim lehce stlačim membránu a pak vemu pinzetu a foukám... ždycky když něco povyleze, pinzetou vytáhnu a zas foukám... po 2-3minutách už tam neni většinou nic...
osobně sem to dělal dost drsně. sundám molitady, něčim lehce stlačim membránu a pak vemu pinzetu a foukám... ždycky když něco povyleze, pinzetou vytáhnu a zas foukám... po 2-3minutách už tam neni většinou nic...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- clayman
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Jan.Valdman
- Nováček

-
Ja PX 100 mel a sedl si na ne omylem
a nyni vlastnim AKG 412, zneji mi malinko lepe na stredech, doporucuji vyzkouset.
Je to vsechno stejne spotrebni zbozi, porouchaji se a vyhodis, ranec bych do nich neinvestoval.
Je to vsechno stejne spotrebni zbozi, porouchaji se a vyhodis, ranec bych do nich neinvestoval.
Notebook Acer 1810T, PC: Intel® CoreTM 2 Duo E6300, NVIDIA® GeForce™ 7650 GS 256 MB DDR2, 2GB DDR2-533 MHz, Creative X-Fi Gamer, M-Audio Transit, Logitech G15/G5, report M-Audio BX5A Deluxe, sluchatka Sennheiser HD 600, lcd Acer Ferrari F20, Windows XP a Linux Ubuntu