Safari pro Windows Xp/Vista

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Nehlede na to, ze rozpoutavani Flame od useru, kteri zastavaji redaktorske apod. posty mi take pripada nemistne..
Asi nejsem člověk. Ale i tak... newsku jsem napsal naprosto nezaujatě, místo toho svého screenu jsem mohl použít ten, co je tady, ne? To by pak bylo rozpoutání flamu. Ta doměnka o reklamní strategii v reakci na Cool.usera má být flame?
Maxtor píše:To je jen dukaz, ze chyba neni v Safari, ale ve vasich rozdrbanych oknech.
Nehledě na to, že rozpoutávání flame od userů, kteří vedou blbé řeči a sami si nevidí na špičku nosu apod. mi také připadá nemístné.
Tak samozrejme o ENG bugu se vi
Žádný (non)ENG bug není, to je jednak neohrabaná formulace a jednak si je třeba uvědomit, že to znamená, že tu betu nezkoušeli na neanglických Windows a programují prapodivným způsobem, když je to vázané na jazyk systému. To je fatální nedostatek a za něj je třeba je drbat, co to jde... To by bylo tak těžké do instalátoru nebo aspoň na web hodit "English Windows XP only"?
No ja bych to spise specifikoval jako problemy s CSS..
No to já právě ne, protože projde Acid 2 Testem a špatně vykreslené weby NEJSOU CSS pozicované, to je prosím pádný argument...

Jak jsem již řekl, je rychlý, přehledný, ale není to beta.
Burn in hell.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Onecar: lol.. nic vic.. nauc se cesky.. ty katastrofo.. :wink:

Teuzz: no vzdyt s tebou v podstate souhlasim.. tahle Win verze je opravdu odladena spatne, a newska byla samozrejme nestranna.. to je v poradku.. to ze si nevidim na spicku nosu ale zase trochu vytrhavas z kontextu.. sam ji rekl, ze na ruznych instalacich se to chovalo jinak.. copak za to muze Apple..? ne.. za to muzou dane instalace.. co se potom tyce jazykoveho erroru a zverejneni.. vzhledem k tomu, ze to prave vyslo, se da ocekavat, ze se tyhle informace na webu brzy objevi.. nevim no.. proste mi jen pripada, ze tady kladete najedou 10x vyssi naroky nez u konkurence.. ostatne prave Microsoft bezne zverejnuje na svem webu nove DX distribuce tyden po tom, co jsou na vsech ostatnich download systemech.. proste rychle se ani pejsek..

..jen me prekvapuje jaky to je obrovsky problem, ale diskutuje o nem zde jen hrstka lidi.. evidentne to tak zhave proste neni..
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

..jen me prekvapuje jaky to je obrovsky problem, ale diskutuje o nem zde jen hrstka lidi.. evidentne to tak zhave proste neni..
Nebo si řeknou jako například zombux "já pro těch 0,5% weby upravovat nebudu". A ono na tom něco je, spoustu lidí ty problémy nezajímají a prostě na to kašlou...
Burn in hell.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Došly argumenty a tak jsme se zaměřili na pravopis? Kdybych chtěl hrát tvou hru, mohl bych říct, že tvé neustále se opakující "..", neschopnost psaní velkých písmen (Shift/Caps Lock na Macu nemáte?) či neznalost diakritiky jsou donebevolající a hraničící s demencí. Ale já to neudělám ;-).

Jsi mi vážně k smíchu :-D.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

No podlě mě se Apple vůbec neměl srát do Windowsu a měl zůstat u svých Mac OS X. Na to fakt nemá.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Teuzz píše:Nebo si řeknou jako například zombux "já pro těch 0,5% weby upravovat nebudu". A ono na tom něco je, spoustu lidí ty problémy nezajímají a prostě na to kašlou...
no to je bohuzel pravda.. fakt je ten, ze vetsina private lidi na optimalizaci kasle uplne.. at uz jde o jakykoli prohlizec.. :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Maxtor píše: sam ji rekl, ze na ruznych instalacich se to chovalo jinak.. copak za to muze Apple..? ne.. za to muzou dane instalace..
Tim chces rict ze uzivatel apple produktu na windows se musi modlit aby to na jeho instalaci chodilo normalne? :roll:
Maxtor píše:diskutuje o nem zde jen hrstka lidi.. evidentne to tak zhave proste neni..
Ostatni uz Safari odinstalovali... :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

cool.user píše:
Maxtor píše: sam ji rekl, ze na ruznych instalacich se to chovalo jinak.. copak za to muze Apple..? ne.. za to muzou dane instalace..
Tim chces rict ze uzivatel apple produktu na windows se musi modlit aby to na jeho instalaci chodilo normalne? :roll:
Jezisi co je tohle zase za argument.. pokud aplikace na stejnych systemech u nekoho sezere vic RAM nez uz jinyho, tak to asi nebude tou aplikaci ne.. nehlede na to, ze samotne vytizeni RAM zrejme souvisi s onou rychlosti, kterou Safari vynika.. ostatne nejsem typ, ktery potrebuje mit volnou RAM jen tak pro pocit.. at to zere kolik chce.. v dnesni dobe nekolika GB je to stejne jedno..

Kaslu uz na to.. zachvili to tady mocny stejne lockne, pac tyhle kecy o tom co kdo odinstaloval jsou prostee OT a stejne to nikam nevede..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne úte 12. čer 2007, 18:51, celkem upraveno 1 x.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maxtor píše:Jezisi co je tohle zase za argument.. pokud aplikace na stejnych systemech u nekoho sezere vic RAM nez uz jinyho, tak to asi nebude tou aplikaci ne..
A je to venku, Microsoft pridava do systemu skritky kteri nahodne generujou vyuzitou pamet apple produktu...

Samozrejme je to chyba Microsoftu. Uz sem mu napsal aby lepe optimalizoval WVista pro Apple safari...

Firefoxiste byli aspon tak chytri ze vetsi chut po ramce u FF oznacili za feature... Shazovat tohle na windows je smesne...
Naposledy upravil(a) Coololooser dne úte 12. čer 2007, 18:57, celkem upraveno 1 x.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

cool.user píše:
Maxtor píše:Jezisi co je tohle zase za argument.. pokud aplikace na stejnych systemech u nekoho sezere vic RAM nez uz jinyho, tak to asi nebude tou aplikaci ne..
A je to venku, Microsoft pridava do systemu skritky kteri nahodne generujou vyuzitou pamet apple produktu...

Samozrejme je to chyba Microsoftu. Uz sem mu napsal aby lepe optimalizoval WVista pro Apple safari...
..proc mas pocit se takhle shazovat.. to co tady placas je uplne out.. proste to, ze nekomu to pri stejnem testu sezralo vice RAM nez jinemu userovi nema nic spolecneho se Safari.. jde o aplikace v systemu o registr.. muze to byt cimkoli.. nebo snad chces tvrdit, ze je v Safari chyba, ktera na kazdem pocitaci zajistuje jinou performance jo.. :) ..promin, ale tohle je fakt ubohost nejvetsiho kalibru...

Ostatne jak jsem psal.. kaslu na vas.. tyhle blaboly tady jsou vylozene z principu a s logickou uvahou nad software nemaji nic spolecneho.. omg.. tragedie chvilkama tady ty diskuse..
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Maxtor píše:..no ja to jen myslel tak, ze mi pripada rozumnejsi vydat 2, 3 bety a hotovo, nez 4x Alpha, 3x Beta a pak 10x RC jako v pripade windows aplikaci..
Laskavě mi ukaž JEDNU Windows aplikaci, ktera ma podobny vývojový cyklus ...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Maxtor píše:jde o aplikace v systemu o registr.. muze to byt cimkoli.. nebo snad chces tvrdit, ze je v Safari chyba, ktera na kazdem pocitaci zajistuje jinou performance jo.. :) ..promin, ale tohle je fakt ubohost nejvetsiho kalibru...
"pokud chcete pouzivat Apple Safari, odinstalujte nasledujici programy...."

To ze na nekterych sestavach zere vic a na nekterych vyrazne min je jen dalsi dukaz toho ze safari je v soucasne dobe tragicky optimalizovane :wink: . Nemuzou za to vista, nemuze za to zadny program, muze za to Safari samo.

To ze na nekterych sestava safari funguje nekolik hodin bez padu a ze na nekterych sestavach pada jak jabka je jen dalsi dukaz toho ze safari je v soucasne dobe traficky optimalizovane :wink:
Nemuzou za to vista, nemuze za to zadny program, muze za to Safari samo.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

matajon píše:
Maxtor píše:..no ja to jen myslel tak, ze mi pripada rozumnejsi vydat 2, 3 bety a hotovo, nez 4x Alpha, 3x Beta a pak 10x RC jako v pripade windows aplikaci..
Laskavě mi ukaž JEDNU Windows aplikaci, ktera ma podobny vývojový cyklus ...
No tak jeste teda jo.. jeden last post..
..treba takovy Mass Downloader mival u predchozich verzi naprosto identicky prubeh.. stejne se pak objevil final a mesic na to final 2, pac i prvni final delal sakramentsky chyby.. klasika..

..no a jinak jsem ted zjistil, ze Safari muze za globalni oteplovani.. :roll:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Obrázek
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

docela luxus!!! :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Maxtor píše:...
Bohužel se chováš teď tak trochu jako fanatik ty, myšlenku si měl ze začátku dobrou - ono se to možná trochu přehání, ale ty si zaujmul automaticky opačnou pozici, za každou cenu - čili fanatismus.

To, že jde o nějaký EngBug nebo co jsi to vymyslel je naprosto nemístné, na ofic. webu applu (jak už se zde psalo) se o ničem takovém nepsalo - takže dle stránek applu by to mělo fungovat - čili Apple lže a to vcelku drasticky - na tomdle nemůžeš nic napadnout, jde o čistá fakta. Jestli o tom nevěděli lidé z applu, no tak to je napováženou...

"detaily" jako špatné vykreslování atd. se věřím opraví (a zde je asi to přehánění od většiny, i když vcelku na místě, protože to opravdu není běžné u ostatních firem/browserů).

Věřím, že si to myslel dobře a nasrali tě ty kecy o totálním propadáku, určitě to Apple napraví (jinak by byli opravdu dementní), ale právo na kritiku tu je, protože to opravdu běžný neni - což určitě uznáš. Bohužel tvoje reakce byla víc přehananá než ta reakce lidí, na kterou si reagoval, proto se nediv tomu odporu.

Přeju pěknej den a radši se v tom už nešťourej - realita je prostě taková, že apple oproti konkurenci zklamal (ano "jenom v beta" verzi, ale prostě zklamal - tečka)

//Edit: No zkusil jsem Operu trochu vytížit, ale 9 oken, každý s 5 a více lištama prostě víc nedá - ale těch 700MB by asi takovejch 20-oken x 10-lišt dalo si myslim...

Obrázek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Obrázek
Chjo, kdy se apple nauci delat rozdilove aktualizace.... :sleepy:

Tak update uspesnej...
Obrázek
Chjo, kdy se apple nauci delat funkcni software.... :sleepy:

2 lojza: ja myslim ze ty bys udelal lip kdybys mlcel.... :sarcasm:
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 15. čer 2007, 13:38, celkem upraveno 1 x.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

anebo kdyby Apple uplně zmizel z trhu :-D
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Mají tě na Tasklistu, na webu je položka Support for international useres (Coming soon)
Burn in hell.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

wow, nový benchmark pamětí... a já si myslel, že Firefox už překonat nejde
Co je to proti Opeře. Já s ní měl po 6h browsdání a 15 otervřených panelech 290MB :o
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“