1,8' HDD Toshiba. Jaký konektor.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1,8' HDD Toshiba. Jaký konektor.
Zdravím.
Mám tady 1,8 palcový HDD Toshiba MK2004GAL a rád bych ho vložil do nějakého externího boxu (měl jsem ho v MP3 prehrávači, ale odpálil jsem zákl. desku). Snažil jsem se najít redukci na ATA, ale bezvýsledně.
HDD bohužel nemá klasický notebookový ATA konektor, ale konektor na disku je rozměrově i počtem pinů totožný jako na CF paměťových kartách, ale není kompatibilní.
Nevíte někdo o externím boxu nebo alespoň redukci kam by pasoval ?
FOTO KONEKTORU ZDE!
Předem děkuji
Mám tady 1,8 palcový HDD Toshiba MK2004GAL a rád bych ho vložil do nějakého externího boxu (měl jsem ho v MP3 prehrávači, ale odpálil jsem zákl. desku). Snažil jsem se najít redukci na ATA, ale bezvýsledně.
HDD bohužel nemá klasický notebookový ATA konektor, ale konektor na disku je rozměrově i počtem pinů totožný jako na CF paměťových kartách, ale není kompatibilní.
Nevíte někdo o externím boxu nebo alespoň redukci kam by pasoval ?
FOTO KONEKTORU ZDE!
Předem děkuji
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
co som ja videl 1,8" disky, mali taketo konektory http://image.www.rakuten.co.jp/archisit ... 00304.jpeg , aby ten tvoj nebol nejaky ,,atipicky" urceny len pre dane zariadenie a prave kvoli tomu, aby si ludia nemohli menit HDD v prehravaci. nejako sa mi nepodarilo ani pogooglovat ze ako sa ten tvoj konektor vola, tak som nenasiel ani box 
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Maxtor
- Začátečník

-
http://www.compuny.net/product_info.php ... 50f8334858
..otazkou je, kde to u nas sehnat..
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak přesně něco takového sem shánělMaxtor píše:http://www.compuny.net/product_info.php ... 50f8334858
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Redukce prisla asi za tyden a celkova cena cini 250Kč.Maxtor píše:..jen tak pro zajimavost na zaver.. jak dlouho jsi na ni cekal a jaka byla finalni cena..?
Dnes jsem si udelal z 2 plexiskel potrebnych rozmeru malicky box, do ktereho jsem HDD i s redukci umistil. Celkem to vazi asi 80gramu a kapacita cini 20GB, data prenasim pres ATA (vyvedl jsem si dozadu ven z case) a napajim to pres USB.