problém s Realtek AC97

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
fmx rider
Začátečník
Začátečník

problém s Realtek AC97

Příspěvek od fmx rider »

problém je takoví že na mojí nové sestavě nejde zvuk, to se dalo čekat, ale když jsem stáhl nejnovější drivery z netu, tak jsem je nainstaloval ale řeklo mi to že to s windowsem nebude správně spolupracovat a že nemusí PC frčet skvěle jako bez nich, tak jsem dal další a restart PC ale žádný zvuk no tak jsem je odinstaloval...pak jsem vzal ovladače z CD od desky a ty se instalovali ale pak to hodilo nějakou kravinu, ovladače se ani nenainstalovali...a zvuk pořád nejde :sad:

moje sestava : E6420, 2048 MB RAM, Radeon HD2900XT, gigabyte P965 DQ6 s BIOSem F10d, disk 320GB, windows XP service pack 2....

nevíte čím to může být? žádné konektory z skříně nejsou zapojeny v desce jako je třeba mikrofon co je na předku skříně atd...takže nechápu v čem je problém...
děkuji za každou radu
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

asi neviem, ale len pre istotu: mas zvukovku zapnutu? (jaj ked si spomenem kolko nervov ma stalo kym som 3 dni instaloval zvukovku na jedno PC a ona bola v biose vypnuta :-) )

EDIT: a presne mi to hadzalo hocijake chyby pri instalaciach roznych driverov :-)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

martin850 píše:asi neviem, ale len pre istotu: mas zvukovku zapnutu? (jaj ked si spomenem kolko nervov ma stalo kym som 3 dni instaloval zvukovku na jedno PC a ona bola v biose vypnuta :-) )

EDIT: a presne mi to hadzalo hocijake chyby pri instalaciach roznych driverov :-)
teď jem se byl dívat do BIOSu ale nevěděl jsem co přesně hledat, nemůžeš to upřesnit jak by se to mělo jmenovat? díky :)
EDIT : takže zapnutá byla a je, ale zvuk nejde :sad:
pomožte mi tento problém vyřešit, já už nevím co s tím může být :(
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Něco ve smyslu: AUDIO ON BOARD ON/OFF.
Bathory
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

mám tam jenom Azalia Codec a ten je na auto, další možnost je disabled....takže by měl být zaplí
!!PROBLÉM VYŘEŠEN!! stačilo z CDčka od gigabyte nainstalovat azalia codec nebo tak něco a pak relteky AC 97 a jede to :)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

matus217 píše:mám tam jenom Azalia Codec a ten je na auto, další možnost je disabled....takže by měl být zaplí
!!PROBLÉM VYŘEŠEN!! stačilo z CDčka od gigabyte nainstalovat azalia codec nebo tak něco a pak relteky AC 97 a jede to :)
Mam uplne ten samy problem, zkousel jsem to co jsi napsal, ale porad to nejde. Uz nemam sajnu co mam nainstalovat aby to slo. Porad prosim...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“