potreboval by som tuto vecicku na moju kartu.Je to Od Swiftechu a niekto mi hovoril ze v cechach to raz za cas dakto donesie na sklad.Neviete o niecom takom? Alebo nevedel by to dakto kupit ked je v zahranici ? slusne by som zato zaplatil.popripade ka by mal niekto daco take doma nex sa ozve:) aj ked pochybujem
Spacer Kit na 7950gx2
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Delarock
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Spacer Kit na 7950gx2
Ahojte,
potreboval by som tuto vecicku na moju kartu.Je to Od Swiftechu a niekto mi hovoril ze v cechach to raz za cas dakto donesie na sklad.Neviete o niecom takom? Alebo nevedel by to dakto kupit ked je v zahranici ? slusne by som zato zaplatil.popripade ka by mal niekto daco take doma nex sa ozve:) aj ked pochybujem
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jelikož asi hodně lidí netuší, o co jde, tak tady je malý popis http://www.combatsim.com/story.php?id=4253
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6