problemy s ABIT NF7 V2

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
nezmar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problemy s ABIT NF7 V2

Příspěvek od nezmar »

Pomozte kto moze, kupil som toto monstrum a deju sa zvlastne veci ...

1. zasekava sa mi klavesnica - po niektorych restartoch sa rozsvietia vsetky 3 LEDky a pomoze uz iba odpojenie pocitaca od 220V

2. mam na v pocitaci SBlaster LIVE a ten sa uplne prestal hlasit, najprv som si myslel ze odumrel ale v inom stroji ide bez problemov - proste BIOS ho pri POSTe ani nenajde. Skusal som to zo zapnutou aj vynutou onboard zvukovkou a jeto to same.

3. na krabici bolo napisane V2, ale vsetky dostupne programy hlasia ze ide o dosku V1.x - kde je pravda?

4. Aky je rozdiel medzi NF7 a NF7V2 ???
Tango Bravo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tango Bravo »

Podívej se na nálepku u PCI slotu kde je verze napsaná taky. A rozdíl by měl být v oficiální podpoře FSB 400.
nezmar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nezmar »

Takze problem z verziou dosky som vyriesil, praskol som tam bios 14, ako jediny dostupny a zacalo sa to hlasit ako 2.0, nalepka na borde je tiez V2.0.

Ostatne problemy bohuzial zostavaju ...
cafte
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problemy s ABIT NF7 V2

Příspěvek od Paja »

nezmar píše:Pomozte kto moze, kupil som toto monstrum a deju sa zvlastne veci ...

1. zasekava sa mi klavesnica - po niektorych restartoch sa rozsvietia vsetky 3 LEDky a pomoze uz iba odpojenie pocitaca od 220V
nekdo to tu resil a bylo to spatnym zdrojem....takze zkus vymenit zdroj....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
nezmar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nezmar »

Takze upgrade biosu na ver 14 a SoundBlaster sa uz hlasi ...

ideme dalej!
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Je naprosto vhodné používat přídavné napájení do desky ..... ABIT NF7-x má dva nápajecí vstupní konetory. Doporučuji rozhodně upgrade zdroje, pokud tento nedisponuje tímto vybavením ........
Tango Bravo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tango Bravo »

nezmar píše:Takze problem z verziou dosky som vyriesil, praskol som tam bios 14, ako jediny dostupny a zacalo sa to hlasit ako 2.0, nalepka na borde je tiez V2.0.

Ostatne problemy bohuzial zostavaju ...
cafte
Mohl bys mi říct v jakém programu ti to hlásí revizi 2.0? Já ji mám taky a v Sandre MAX3 mi to píše 1.x. Mám tam bios 17.
CPU: AMD 3200+ MB: Abit NF7-S 2.0 MEMERY: 2x512 MB Kingston HyperX 400 Mhz GPU: Hercules 9800 Pro (425/370) HDD: WD Raptor 74 GB POWER: Thermaltake 480W Purepower COOLING: Titan CU5TB + 9 case fans
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“