Projekt: DeEXTra - hotovo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

sordo99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sordo99 »

Tomu se říká solidný práce. Hele čím nebo jak si dělal tu díru do bočnice pro ten větrák? Dík
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

mě se to líbí i barevně i celkově ale ten fan na boku ti tam fakt nahází hafo prachu tam dej nákej třeba tahokov bylo by to takový hezčí ta díra vypadá dost divně..můj názor
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mě se to líbí , i ty barvy , žádna tradiční modra/černá/zelena/oranžová . Vzal to pěkne z ostra :twisted: . Ale ten mini větráček v předu bych poslouchat nechtěl :wink:
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

pokud to tady nekde je taks e omlouvam ,ale necetl sem to cele ...jen sem se podival na fotky...tedy muj dotaz - proc je zdroj mimo case ?? jaky to ma ucel kdyz tam neni vodnik ....moc tomu nerozumim co si tim docilil ,ale jinak je to zajimave barevne resene ..a libi se mi netradicni bocnice a vylesteny spodek case :) pekna prace
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

¨podle me treba kabely po stene zevnitr casu a ne vsude kolem,ale jen si myslim

//Woyta Musite vykopavat "mrtvoly"?
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

starbalde píše://Woyta Musite vykopavat "mrtvoly"?
No jo "sordo99" to má v oblibě tahat staré thready. Vedle v sekci vytáhl 4 roky starej thr. :lol: :stupid:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

yupee píše:
starbalde píše://Woyta Musite vykopavat "mrtvoly"?
No jo "sordo99" to má v oblibě tahat staré thready. Vedle v sekci vytáhl 4 roky starej thr. :lol: :stupid:
Jak to sleduju mrtvolky jsou dnes v modě :D mimochodem tento case ala redstar ted modim a je to hoodně špatná skřín ala alobal :D papíráky nebrat říká Rabin :D a odpověd na dotaz proč zdroj vedla ta skřín je špatně řešena já mám novší typ ale u tohoto typu zdroj kradl vzduch který šel na procesor a dokonce jej zakrýval takže špatná manipulace u popř výměně atd atd toto v té době bylo nejrozumnější řešení.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“