Ňák to nestartuje
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- zheero
- Nováček

stejny problem s nerestartujicim pc
jak vydim neni tahle vec uplne nenormalni a par lidem se to uz stalo.
zapnu zdroj - kontrolka na desce se rozsviti...
zapnu komp a vetracky bezi na cpu i na grafice hadry si taky skytnou ale cerna obrazovka a kontrolka disku na case sviti v kuse asi dve minuty a pote se vypina ...
vsiml jsem si ze igdyz vetrak na cpu bezi tak je jeho telo pekelne zahrate - horke - pali prsty ...
zacalo to tim ze mi to spadlo pri hrani c&c a restartoval se komp ... pak se restartoval uz v menu pak prestaly najizdel widle / zamrzal pri startovacim skrynu / a ted uz nerosviti ani monitor ...
hadam ze by to mohlo byt cpu ?
amd x2 4200+
2gb ddr kingston
1950 pro 256mb
asus mvp atixpress chipset
2x hdd
dvd
zdroj 450w
pokud mate podobne zkusenosti a nedejboze ste je vyresili nakou fintou tak pliz poradte ... dik
zapnu zdroj - kontrolka na desce se rozsviti...
zapnu komp a vetracky bezi na cpu i na grafice hadry si taky skytnou ale cerna obrazovka a kontrolka disku na case sviti v kuse asi dve minuty a pote se vypina ...
vsiml jsem si ze igdyz vetrak na cpu bezi tak je jeho telo pekelne zahrate - horke - pali prsty ...
zacalo to tim ze mi to spadlo pri hrani c&c a restartoval se komp ... pak se restartoval uz v menu pak prestaly najizdel widle / zamrzal pri startovacim skrynu / a ted uz nerosviti ani monitor ...
hadam ze by to mohlo byt cpu ?
amd x2 4200+
2gb ddr kingston
1950 pro 256mb
asus mvp atixpress chipset
2x hdd
dvd
zdroj 450w
pokud mate podobne zkusenosti a nedejboze ste je vyresili nakou fintou tak pliz poradte ... dik
jo jo huci mi to pod stolem a kolem ... ale cim se pochlubim je Eizo cg241w + cintiq 21ux ...
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkus vse odpojit a nech jen zdroj+desku+cpu
pipa to
-- pokud ne tak je chyba v desce/CPU/zdroji
pridej pamet
pipa to
-- pokud ne, je chyba v pameti (ale to by melo pipat i tak, ale jinak)
pridej grafiku
uz to nabiha
-- pokud ne, tak to vypada na grafiku
pak postupne pripojuj disk, mechaniky, ...
pipa to
-- pokud ne tak je chyba v desce/CPU/zdroji
pridej pamet
pipa to
-- pokud ne, je chyba v pameti (ale to by melo pipat i tak, ale jinak)
pridej grafiku
uz to nabiha
-- pokud ne, tak to vypada na grafiku
pak postupne pripojuj disk, mechaniky, ...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukni na teplotu CPU/grafiky .. tohle se mi stalo v COD ... hral jsem a najednou zhasl monitor, tak to restartnu, znova pustim COD a uz v menu mi to spadlo .. tak si rikam ze to neni mozne .. zalezl jsem do BIOSu a tam vidim - CPU 89°C! Nektery PC se ani pak nechcou zapnout jak je neco prehraty. V tomhle hicu je to hned.
- zheero
- Nováček

2 ondraster
jo to jsem zkusal a nic ... zapinal jsem secko zvlast jako : jen MB+CPU,MB+CPU+MEM, MB+CPU+MEM+HDD. nic. taky jsem vytah cpu z patice ofoukal a cely znova natrel pastou ... a nic porad secko huci jen se nerozne skryn
2:EASYMAN ... no ja to nemam gde cheknout nedostanu se ani do biosu ...
2:EASYMAN ... no ja to nemam gde cheknout nedostanu se ani do biosu ...
jo jo huci mi to pod stolem a kolem ... ale cim se pochlubim je Eizo cg241w + cintiq 21ux ...
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zheero
- Nováček

je to deska
je to deskou cpu sem vyzkousel a jede - ted se jen modlim aby mi to vymenili za novou pac nevim co bych delal s kackama dyz 939 uz moc k mani neni ... 
- DrasticBass
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Též už se mi něco takového stalo nechtělo se to rozjet jen to furt pípalo.
A když sem vyndal grafiku a zas ju tam vrátil tak už to bylo v pohodě.
asi se ta ku*vička nějak uvolnila či co.
A když sem vyndal grafiku a zas ju tam vrátil tak už to bylo v pohodě.
asi se ta ku*vička nějak uvolnila či co.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP