Pro Evolution Soccer 6

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

F1l1p píše:Jen mám trochu problém se střelbou z dálky - skoro vždycky přestřelím. Můžete mi někdo poradit jak správně střílet? Hraju to na gamepadu.
já mam zase problémy se střelbou z blízka, to zase peřstřelim já, ze střední vzdálenosti se do brány trefim, ael zblízka když už jsem kus u brankaře mi to buď zblokuje a nebo přestřelim jak brankaře tak i branku

nejvíc se mi líbilo včera když mě zfauloval brankář, dostal červenou a kopala se penalta :roll:
a pak na konci k vybraným hráčům je malej popis :)
moc pěkná hra, teď jsem hrál proti Realu a docela záhul, a to hraju teprve na Amatéra, njn, budu se to muset pořádně naučit a pak to pude
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

chce to strielat v ten pravy moment. proste ked ma hrac loptu tak akurat. nesmie byt v zaklone, ani loptu prilis "pod sebou". popripade pouzivat chip-shot.
inak to, ze tvare su ako originaly bol snad vtip. nastastie to riesi komunita.
odporucam jeden z patchov: KPatch, EvolutionPatch alebo zatial najposlednejsi Superpatch...
popripade si tvare postahovat tu: http://www.pesfaces.co.uk/news.php
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Nestahoval si někdo z Vás k PES6 např. ten Superpatch, nebo tu hudbu, a další vylepšení? Nemám net na to, abych stahoval takové objemy dat, tak kdyby byl někdo tak hodný a pálnul mi to... určitě se nějak domluvíme.
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Prosím o radu. Nevíte jak rozchodit gamepad na této hře? Mám logitech Wingman action a nefunguje. Všude jinde ano, tzn. windowd a jiné hry, ale v této ne. Zkoušel jsem nové ovladače, reinstal hry, ale nic nepomáhá.
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
Shorty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shorty »

je to novy ovladac?? podporuje ho tvuj OS?precti si readme u hry jestli je podporovan i hrou... 8-)
MB:Gigabyte MA790X-UD3P, CPU:Phenom X3 720 BE 2.8 GHz, RAM:Kingston HyperX 4GB Black Edition 1066MHz, GK:Sapphire 4870 1GB Vapor-X 750/3600 MHz, HDD:Seagate 320GB AAKS, PSU:Seasonic Energy Knight 500W, FAN:2x NexusD12SL, LCD: 22" Philips 220CW9FB
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Omlouvám se, nevšim jsem si, už jsem to našel, je tam přece extra spustitelný setting, už funguje díky.
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže jsem z PES5 konečně přešel na PES6 :)

Dojmy po cca 20 zápasech a nějaké té hodině strávené v tréninku jsou velmi dobré. Co se rozhodně zlepšilo proti předchozí verzi jsou animace brankářů a celkově jejich zákroky. Akorát se mi zdá, že teď střely občas až moc často vyrážejí, sice tím vznikají zajímavé situace, ale přece jenom. Centry jsou také lepší, v pětce to byly dost často takové dloubáky, teď to má konečně nějakou rychlost a dá se pěkně centrovat do běhu.

Střely zdálky jsou nyní imho jednodušší, docela se mi daří čsto skórovat z velkých dálek. Je ovšem fakt, že zatím si na hru zvykám a hraju na amatéra, který moc velkou výzvu nepředstavuje. Když jsem si zkusmo nahodil vyšší level, tak jsem si moc neškrtl natož aby mě PC pouštělo ka častým střelam z větších zdáleností. Celkově se mi AI protivníka zdá o dost lepší než jsem byl doteď zvyklý, už není tak snadné obrat někoho o míč.

Standartky a rohy se moc nezměnily, penalty stojí pořád za *****, tady by to chtělo trochu zapracovat. Aspoň na amatéra PC skoro vůbec nefauluje, uvidím jak na vyšších obtížnostech.
Goldnoob team proud member!
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Tos přešel brzo, na dveře už nám pomalu klepe PES 2008. :)
Trošku se mi na PES 6 nelíbí fyzika míče. Až moc často balón letí nad a to i z pozic, které by jinak určitě končily gólem. Přímé kopy jsou k ničemu, branku jsem z nich snad, narozdíl od PES 5, nevsítil. Jinak ale pokrok tu je a oproti PES 5 je tu opraveno pár chyb a spolu s "Czech Super Patch 2007" je to prima fotbálek.

Btw, včera jsem dal poprvé gól nůžkami. :)

Už se ale těším na nový díl a jeho "NextGen" grafiku.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já přecházím vždycky takhle (i PES4 -> PES5 jsem přešel pozdě).

K přímým kopům, nevím, zatím jsem zkoušel jenom v tréninku a dávám cca stejně jako v pětce. V zápase kvůli tomu, že kopu tak jednu dvě standartky nemám možnost zhodnotit.

CSP 2007 jsem nainstaloval právě před chvílí :)
Mac Manar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mac Manar »

No je vidět, že tady žádný pořádný PES 6 hráč není :o). Zatím mám sice jen asi 700 zápasů po netu - 2divize, raiting 598 (proti počítači nehraju , protože i na nejtěžší obtížnost je to příliš lehké a nezábavné). Trefit se z přímáku je o něco těžší než v PES5, ale min 20 golů jsem z něj už vstřelil, je to o cviku i o střelci :o). Tento díl se moc povedl po všech stránkách, doporučuju (hlavně po netu).
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Pochybuji, že někdy budu mít výkonost na to, abych hrál proti někomu na netu. Sice hrávám dost často proti kamarádům na jednom kompu, ale že by mi nejtěžší obtížnost přišla lehká na nezábavná, tak to ani v nejmenším. Vždycky maximálně se štestím zremizuju. Buďto na to nemám buňky nebo něco dělám špatně.
Na fifacz se např. pořád píše. že se nemá sprintovat jako ve FIFA sérii, ale mě přijde, že kdybych nesprintoval, tak si ani neškrtnu. Jo a taky by mohli oddělit funkce na sprint a pouštění míče. To mě vážně vadí.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Neválí se někomu na disku CSP 2007 v 1.1 do týhle hry ? A byl by ochoten to nějak nasdílet ?

Na stránkách fifacz.com je link na torrent, kterej je mrtvej a pak Filefront, ze kterýho mi nikdy nejde nic stáhnout :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“