37" LCD nebo Plazma

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Osobne bych dnes nekoupil nic horsiho nez metr uhlopricku a full HD cili trebas Samsung za 45 koliku.Dost mno,ja osobne pockam az zlevni :)
Kdyz vidim ty metrovy plasmy a rozliseni 13xx bla bla je to humus moc hruby jako sito blee
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

godlike píše:Osobne bych dnes nekoupil nic horsiho nez metr uhlopricku a full HD cili trebas Samsung za 45 koliku.Dost mno,ja osobne pockam az zlevni :)
Kdyz vidim ty metrovy plasmy a rozliseni 13xx bla bla je to humus moc hruby jako sito blee
presne tak kupovat radoby sirokouhlou TV ktera ma defakto pomer bodů 4:3 muze jen neznalec :) a jeste tomu daj samolepku HD READY to dycky chciju smichy kdyz to vidim
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

No, jak jsem psal. Byl jsem omezen prostorem, proto ta 37"( kdybych mohl, samozrejme koupim 42")
A po nekolikate vysvetluju, ze to mam na TV signal. Je jedno jestli digital nebo analog, bo v obojim vypada plazma lip (alespon zatim, dokud se u nas vysila ten "digitalni" humus)..

Nebodu na to napojovat konzoli/PC, nebudu na tom poustet DVD, natoz v HD kvalite. Tak mi prosim pane vsehoznaly Stratos vysvetlete, na co mi bude tak vysoke rozliseni....
Postav vedle sebe LCD a CRT a pust do toho analog. Pak muzes chcat smichy az to uvidis....
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Kaldo píše:No, jak jsem psal. Byl jsem omezen prostorem, proto ta 37"( kdybych mohl, samozrejme koupim 42")
A po nekolikate vysvetluju, ze to mam na TV signal. Je jedno jestli digital nebo analog, bo v obojim vypada plazma lip (alespon zatim, dokud se u nas vysila ten "digitalni" humus)..

Nebodu na to napojovat konzoli/PC, nebudu na tom poustet DVD, natoz v HD kvalite. Tak mi prosim pane vsehoznaly Stratos vysvetlete, na co mi bude tak vysoke rozliseni....
Postav vedle sebe LCD a CRT a pust do toho analog. Pak muzes chcat smichy az to uvidis....
analog nepoustim stejne v TV davaj samy sracky pro duchodce :) na to fakt nekoukam
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Já jen přidám komentář, že kvalita některých LCD je dost dobrá, takže bych se na plasmu vykašlal. Doporučuji jedině LCD. A na kvalitu obrazu bych se diválpřímo v obchodě. Jelikož často mají v popisu samé mega parametry a pak mají stejně pěkně hnusný obraz. Osobně nedám dopustit na Samsung a Phillips.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Mrtvola píše:Já jen přidám komentář, že kvalita některých LCD je dost dobrá, takže bych se na plasmu vykašlal. Doporučuji jedině LCD. A na kvalitu obrazu bych se diválpřímo v obchodě. Jelikož často mají v popisu samé mega parametry a pak mají stejně pěkně hnusný obraz. Osobně nedám dopustit na Samsung a Phillips.
souhlas, ale v obchodě je třeba, aby ti ukázali jak si poradí i s tv signálem a ne jen s HD smyčkou
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

kuavik píše: souhlas, ale v obchodě je třeba, aby ti ukázali jak si poradí i s tv signálem a ne jen s HD smyčkou
To jsem prave udelal. Byl jsem v nekolika obchodech, kde jsem porovnaval vystup TV signalu na LCD vz Plazma. A plazmovej obraz mi proste prisel prijemnejsi a celkove detailnejsi (podotykam, ze jsem porovnaval TV signal, pro kteryz novou TV kupuji).

Jinak, plazmu mam od vcerejska doma a jsem velice spokojen. Kvalita signalu je srovnatelna s puvodnim CRT, akorat mam o dost vetsi uhlopricku a o to mi slo :)

Edit: Aby to nevypadalo, ze pro me jina moznost nez plazma neexistuje. Tak pristi mesic budu kupovat dalsi TV pro SVÉ potreby (propojeni s PC, HD filmy..) a bude to urcite LCD.
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Tak nač tedy od nás potřebuješ pradit. Ty sám vidíš jaký obraz Ti vyhovuje. V tomhle Ti nepomůžeme. Já a asi to dělají i ostatní doporučují to co si oni myslí že je good. Já (a rodiče)kupujem na podzim LCD 81cm od Samsungu. Naše volba.
Kaldo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaldo »

No na "mensi" uhlopricku 81cm je urcite lepsi LCD, ikdyz tam vlastne ani jina volba neni :D (plazma se dela az od 37" = 94cm)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“