Sony vaio zapomenuté heslo do BIOSu
Moderátor: Don
- saistin
- Nováček
-
Sony vaio zapomenuté heslo do BIOSu
Dobry den,
zapomnel jsem heslo do BIOSu.A nevim jak se ho zbavit nebo jestli ho budu muset poslat do servisu to by bylo nejkrajnejsi reseni protoze notebook potrebuju kazdy den na praci.
Je to model sony vaio vgn-t52b.
Dekuji za napady.
zapomnel jsem heslo do BIOSu.A nevim jak se ho zbavit nebo jestli ho budu muset poslat do servisu to by bylo nejkrajnejsi reseni protoze notebook potrebuju kazdy den na praci.
Dekuji za napady.
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
Re: Sony vaio zapomenuté heslo do BIOSu
vynulovat CMOS. U NB dost slozite(nevidel jsem NB ktery by mel jumper lehce dostupny) Takze jedina moznost poslat do servisu. Stejne kdyz neznas heslo nemuzes ho pouzivatsaistin píše:Dobry den,
Dekuji za napady.
- saistin
- Nováček
-
Re: Sony vaio zapomenuté heslo do BIOSu
Jde mi o to aby to bylo opravene co nejrychleji 30dni je pro me hodne ztraceneho casu.Kdybych mel stolni pc tak to neresim...[CZ]mike píše:vynulovat CMOS. U NB dost slozite(nevidel jsem NB ktery by mel jumper lehce dostupny) Takze jedina moznost poslat do servisu. Stejne kdyz neznas heslo nemuzes ho pouzivatsaistin píše:Dobry den,
Dekuji za napady.
- jankop
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Chr0n1c
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Guli
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
- saistin
- Nováček
-
Predtim jsem pouzival jiny ntb ktery jsem prodal s tim ,ze vaio si necham prechodne a mel jsem ho zaheslovany na start.Nj ,ale ted uz je to davno vyreseny.Navsteva servisu obcas neuskodi[CZ]mike píše:on rekl: "zapomnel jsem heslo do BIOSu" to znamena ,ze nemuze vstoupit do biosu a zmenit prioritu bootovani treba. Nevim jak ty ale ja pri normal praci na PC se do biosu nevrtam kazdy den