Error 1327

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
skace
Začátečník
Začátečník

Error 1327

Příspěvek od skace »

Instalace THAW (tony hawk), šla normálně - spustil jsem instalaci a v pohodě, v průběhu instalace jsem začal kopírovat jeden soubor z disku na druhý zformátovaný disk (BTW ten disk byl po zformátování nadepán modrým písmem - co to je? )

Ihned jak jsem začal kopírovat, tak komplet ztuhly windowsy - nešlo ani hnout myší, a ani po 5 minutách čekaní nic, tak jsem ho natvrdo restartoval.

Po restartu, jsem si všiml, že mi zmizel ten zformátovaný disk (i v BIOSu), tak jsem chtěl znova spustit instalaci,avšak při startu instalace (kde ještě není výběr žádných možností) na mě vyskočila chyba:

Error 1327. Invalid drive. D:\

Teď mi nelze nainstalovat skoro nic - záleží na druhu instalátoru (jiné fungují)
Zkoušel jsem i odpojit ten disk, ale pořád to samé.

Tak co s tím?
Jak tam vrátit znovu ten disk, aby byl viditelný pro BIOS i windowsy ?
A tím pádem jak obnovit ten instalalátor, aby fungoval.

Díky za nápady

EDIT:
Tak se mi povedlo ho dát zpátky (je vidět v BIOSu i ve windowsech), ale když se spustí počítač, tak zhruba 0,5 minuty je to v pohodě - dostanu se na ten disk (jsou tam ty soubory co jsem kopíroval), ale ihned potom vyskočí BSOD, a jediná možnost je restartovat PC

Tak co s tím?
skace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skace »

Já se snaď poseru - ten horní zformátovanej disk se utrhl i s šuplíčkem a spadnul na ten spodní.

Tak se asi vzájemě přehřejvali, a proto to padalo - teď jsem mezi ně šoupnul 4 výčka z PET flašek, aby tam byl prostor, a už to funguje normálně :D

Zlatý český ručičky :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“