mam problem s optickou mysi. laser rychle blika (predtim normalne svitil) a pohyb mysi je pomaly i na max citlivost.
dela to i u jineho PC a jina mys u tech PC jede OK.
videl bych souvislost mezi tim blikanim a tou rychlosti.
napada nekoho nejaky "mysi restart",nebo hodit do kose ?
problem s optickou mysi
- VasekB
- Začátečník

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus odpojit/pripojit a parkrat pomackat ty tlacitka co sou zespod na mysi a na prijimacu...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- VasekB
- Začátečník

-
omlouvam se, nenapsal jsem, ze je DRATOVA
takze nema zadne reset tlacitko, ani baterky ;o(
je to USB, dratova mys.
uz se mi u jine, ale stejny typ stalo, ze se nejak zpomalila. pomohlo odpojit/zapojit do USB a jela zase normalne. tehle nepomohlo ani pripojit do jineho PC. stalo se to zatim 2x/6mes u 2mysi z 50ti, tak jsem to neresil. tahle to ale nerozdychala, tak mne zajimalo, jestli ma nekdo podobnou zkusenost
takze nema zadne reset tlacitko, ani baterky ;o(
je to USB, dratova mys.
uz se mi u jine, ale stejny typ stalo, ze se nejak zpomalila. pomohlo odpojit/zapojit do USB a jela zase normalne. tehle nepomohlo ani pripojit do jineho PC. stalo se to zatim 2x/6mes u 2mysi z 50ti, tak jsem to neresil. tahle to ale nerozdychala, tak mne zajimalo, jestli ma nekdo podobnou zkusenost
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus s ni neprilis silne prastit o stul...u te moji to pomaha 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- VasekB
- Začátečník

-
prastit nepomaha... neni to mechanicky problem. ale uz jsem videl mys, ktera mela nejak hnutou optiku a chovala se divne. musel jsem ji vyhodit.
zkusil jsem ji otevrit a nahodne zkratoval ty 2 integrace co tam jsou.
pri zkratu jednoho z nich se LED rozsviti na max a pak mys chvili funguje a neblika. ale po nekolika sec zase zacne ;o(
podle mne je problem:
1. spatna podsvicujici LED, mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
2. spatny snimac a mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
3. spatny integrac, vyhodnocujici podsviceni/snimani
PS: ted jsem to rozebral na kusy, tak aby LED nesvitila na snimac a blika dal. i kdyz snimac uplne osvitim, nebo zatemnim. takze snimac je OK.
= vadna LED, nebo integrac, ktery ridi jeji intenzitu
zkusil jsem ji otevrit a nahodne zkratoval ty 2 integrace co tam jsou.
pri zkratu jednoho z nich se LED rozsviti na max a pak mys chvili funguje a neblika. ale po nekolika sec zase zacne ;o(
podle mne je problem:
1. spatna podsvicujici LED, mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
2. spatny snimac a mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
3. spatny integrac, vyhodnocujici podsviceni/snimani
PS: ted jsem to rozebral na kusy, tak aby LED nesvitila na snimac a blika dal. i kdyz snimac uplne osvitim, nebo zatemnim. takze snimac je OK.
= vadna LED, nebo integrac, ktery ridi jeji intenzitu