problem s optickou mysi

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
VasekB
Začátečník
Začátečník

problem s optickou mysi

Příspěvek od VasekB »

mam problem s optickou mysi. laser rychle blika (predtim normalne svitil) a pohyb mysi je pomaly i na max citlivost.
dela to i u jineho PC a jina mys u tech PC jede OK.
videl bych souvislost mezi tim blikanim a tou rychlosti.
napada nekoho nejaky "mysi restart",nebo hodit do kose ?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Není náhodou na baterie? (vyměnit baterie)
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

zkus odpojit/pripojit a parkrat pomackat ty tlacitka co sou zespod na mysi a na prijimacu...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

omlouvam se, nenapsal jsem, ze je DRATOVA

takze nema zadne reset tlacitko, ani baterky ;o(
je to USB, dratova mys.
uz se mi u jine, ale stejny typ stalo, ze se nejak zpomalila. pomohlo odpojit/zapojit do USB a jela zase normalne. tehle nepomohlo ani pripojit do jineho PC. stalo se to zatim 2x/6mes u 2mysi z 50ti, tak jsem to neresil. tahle to ale nerozdychala, tak mne zajimalo, jestli ma nekdo podobnou zkusenost
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

zkus s ni neprilis silne prastit o stul...u te moji to pomaha :?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

prastit nepomaha... neni to mechanicky problem. ale uz jsem videl mys, ktera mela nejak hnutou optiku a chovala se divne. musel jsem ji vyhodit.

zkusil jsem ji otevrit a nahodne zkratoval ty 2 integrace co tam jsou.
pri zkratu jednoho z nich se LED rozsviti na max a pak mys chvili funguje a neblika. ale po nekolika sec zase zacne ;o(
podle mne je problem:
1. spatna podsvicujici LED, mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
2. spatny snimac a mys nedokaze nastavit optimalni podsviceni
3. spatny integrac, vyhodnocujici podsviceni/snimani

PS: ted jsem to rozebral na kusy, tak aby LED nesvitila na snimac a blika dal. i kdyz snimac uplne osvitim, nebo zatemnim. takze snimac je OK.
= vadna LED, nebo integrac, ktery ridi jeji intenzitu
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“