ThermalTake Bach

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ThermalTake Bach

Příspěvek od Onecar »

Zdravím,

uvažuju nad koupí této skříně ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 6000000E0V ), avšak trápí mě jedna věc, díky které se domnívám, že výběr skříně pro mé potřeby je takřka nemožný. No ale k věci.

Nesmírně se mi líbí použití větráku do 3x5.25'' pozice a rád bych to tak u své skříně udělal. Mám na mysli řešení od firmy Scythe ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000D1L ), ale bojím se, že díky dvířkům, kterými tato (a takřka všechny ostatní cenou srovnatelné skříně) skříň disponuje, zcela znemožní nádech vzduchu. Velmi rád bych se mýlil, ale bojím se, že není skříň, do které bych tento větrák nainstaloval tak, aby mohl dýchat.

Prosím vás o váš názor, zda-li bude moci větrák dostatečně dýchat.

// EDIT: Sakra, jsem v Procesorech Intel :-D moc pardón, tab se skříněma byl hned vedle, prosím o přesun, poníženě děkuji.

//edit mhl, done
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ty dvirka by mely imho jit oddelat... jako na kazde skrini...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

nebo najít case který má dvířka řešený ja tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30950 - popř basl :)
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Nakonec jsem se na nějaký větrák zvysoka vy*ral a vybral si krásnou, luxusní skříň - Thermaltake Soprano DX.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000DQ5

Obrázek

Dík za reakce.
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

jediný řešení by bylo vzít TT Armor, ale když už jsi si vybral, tak.....
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Žádným TT chybu neuděláš. Já zase nedám dopustit na Auroru 570 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 9000000DK8
Hliníkový obr a splňuje přesně moje představy o vzhledu. Do výplaty je ale ještě čas, tak řeba přijde něco nového a bude. Alepřece jen 2*120 vzádu...je pěkný průvan.
jkmaxfli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jkmaxfli »

Onecar píše:Nakonec jsem se na nějaký větrák zvysoka vy*ral a vybral si krásnou, luxusní skříň - Thermaltake Soprano DX.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000DQ5

Obrázek

Dík za reakce.

mám ji a mohu jen doporučit,nemám ale průhlednou bočnici.jinak je to špička.
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Jojo, Aurora 570, to je skříň. Leč vzhledem k mému našlapanému rozpočtu si 1.000,- navíc nemohu dovolit :roll: .
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mrtvola píše:Žádným TT chybu neuděláš.
No dal bych si pozor na TT Matrix , skříň dobrá , jen předek občas začne rezonovat , musím ho rukou přitlačit , občas to děla dost nepříjemné zvuky. Jinak to soprano má kamoš a myslím že je ok.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Saaw
Nováček
Nováček

Příspěvek od Saaw »

trochu OT.. sry.. ale musim sa pridat k maddoggovi a nechcem zbytocne zakladat novy thread.. ja mam coolermaster stacker 830 evo black a mne obcas relativne dost rezonuje bocnica a tiez musim rukov tlacit.. a pri hrani hier je to dost nepohodlne, nemal by niekto riesenie ako na to? inac je to skvela skrina:)
CPU:Intel C2Q Q9450 2.8GHz,MB:Asus Striker II Formula,RAM:4xCorsair 1024MB TWIN2XDominator,VGA:2xASUS GeForce EN8800Ultra 768MB SLI,HDD:3xWD Caviar 320GB Sata2,DRIVE:2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case:CoolerMaster Stacker830EvoBlack
keraM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od keraM »

Saaw píše:trochu OT.. sry.. ale musim sa pridat k maddoggovi a nechcem zbytocne zakladat novy thread.. ja mam coolermaster stacker 830 evo black a mne obcas relativne dost rezonuje bocnica a tiez musim rukov tlacit.. a pri hrani hier je to dost nepohodlne, nemal by niekto riesenie ako na to? inac je to skvela skrina:)
Já ji mám taky a kompletně jsem vše poodděloval gumou, sice to ještě trošinku vibruje, ale není to vůbec slyšet :)
Petrt
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Petrt »

Maddogg píše:
Mrtvola píše:Žádným TT chybu neuděláš.
No dal bych si pozor na TT Matrix , skříň dobrá , jen předek občas začne rezonovat , musím ho rukou přitlačit , občas to děla dost nepříjemné zvuky. Jinak to soprano má kamoš a myslím že je ok.
Mam toho Matrixe par dnu a pohoda. Plastove "zamky" cela jsem pomoci hranolku narezane gumy zajistil tak, aby celo opravdu drzelo (zvlast na strane s USB konektory). Vibraci jsem si nevsiml - mam tam jen 2xATAPI mechaniky a vnitrni plechove ucka pod krytkama pozic jsem nechal - zvysi se tuhost.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

To Keram +Petrt : Mohli byste prosímvas udělat nějaké foto jak to máte vyřešeno?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Petrt
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Petrt »

Maddogg píše:To Keram +Petrt : Mohli byste prosímvas udělat nějaké foto jak to máte vyřešeno?
Pokud ti nebude vadit foto z K750 a az v nedeli (jsem mimo Brno), tak no problem...
zadni vetrak jede na 5V, ve spodnim kosi mam 2x HDD Maxtor s AAM a nic nevibruje (kejs je na koberci).
Petrt
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Petrt »

tak jsem se skoro po dvou mesicich probral z komatu (nadsazka) a vzpomnel si na tento thread. Fotky "utesteni" predniho cela toho Matrixe mam, ale imagehack mi nejak zlobi a nemam je kam uploadnout (krome FTP ci emailu). Pokud mate nekdo moznost a zajem, napiste a fotky predam.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

napiš SZ /ICQ
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Petrt
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Petrt »

No tak IH se umoudril, takze jsem par fotek nahodil. Byl jsem linej je orezavat, takze sorry za velikost.

Takze na prvni fotce jde videt system zapatky u Matrix kejsu - jen pro predstavu.
Obrázek

Na teto fotce jde videt nasazeny gumovy valecek na jednu polovinu zapatky. Dira v gume je o neco malo mensi, takze to dobre licuje a drzi. Foto bez blesku.
Obrázek
Viz predchozi, blesk.
Obrázek

Tady jde videt uz kompletne nasunuta guma.
Obrázek

Mam to takto na nejspodnejsich zapatkach po obou stranach. Baleni s gumou (3ks v baleni) jsem koupil v Intersparu za cca 12Kc, dokonce mi jedna zbyla :-). Predni celo ted drzi pri manipulaci s USB pevne a neklepe. Blbost ktera potesi :-D
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

si narval canonacnej ixus do k750i? to je teda odvaznej hw tuning :-D

///sry za ot
Petrt
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Petrt »

IkE Blaster píše:si narval canonacnej ixus do k750i? to je teda odvaznej hw tuning :-D

///sry za ot
to vis, to taky bylo focene jindy nez jsem psal prvni slibotechnicky post. Holt byla dovolena a mel jsem brachuv fotak, tak jsem vyuzil vice veci dohromady i k rozdelani kejsu (vymena chladicu) a vyfoceni.
MAOrh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MAOrh »

cus onecare celkem dobra koupe urcite chvalim... :wink:
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
MB GIGABYTE B550 GAMING X V2 CPU AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-U12F GPU NVIDIA GeForce RTX 3070 RAM Kingston FURY Beast DDR4 32GB 3600MHz SSD WD Blue SN570 1TB HDD Seagate SkyHawk 16TB ZDROJ SEASONIC FOCUS GX-750 CASE Fractal Design Define 4+window MONITOR MSI Optix G273QF + Philips 55PUS8303
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“