Snížený dosah u bezdrátového setu klávesnice a myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Eles
Nováček
Nováček

Snížený dosah u bezdrátového setu klávesnice a myši

Příspěvek od Eles »

Jde o Logitech Cordless Desktop MX 3100

Z ničeho nic, ze dne na den se dosah snížil z x metrů na cca 50cm. Dřív jsem mohl počítač ovládat třeba ze 4 metrů (když jsem to testoval) a pohoda. Dneska se kurzor nehýbal, klávesnice nereagovala, a asi za hodinu jsem zjistil, že je prostě tim, že jsou daleko od toho "přijímacího nabíjejícího zařízení". Musel jsem ho dát z koutu stolu dopředu k monitoru, a jde to. Ale jakmile ho vzdálím na cca 60cm, začnou výpadky a o dalších 10 dál už ani ťuk. Co s tím? Chová se tak myš i klávesnice, uplně stejně, takže chyba asi neni v nich, ale v tý krabičce co přijímá jejich signál? Nevim jak to přesně funguje.... Co bych mohl vyzkoušet a podniknout než to půjdu reklamovat? :)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Vyměnit baterie.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Eles
Nováček
Nováček

Příspěvek od Eles »

Klavesnice je na baterie, mys je dobijeci. I kdyz setpoint tvrdil, ze jsou baterie v klavesnici ok, zkusil jsem je vymenit. Bohuzel zadna zmena. Mys je plne nabita. Presto dik za tip. Ale problem vezi asi nekde jinde...

EDIT: mas v tom popisku malou chybicku :) Bylo UFO:Enemy unknown a X-COM:Terror from the deep
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ha ufo ruleezzzzzz :D nemas to treba zapraseny ?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Eles píše:Mas v tom popisku malou chybicku :) Bylo UFO:Enemy unknown a X-COM:Terror from the deep
"UFO 1" se nazávalo různě a mimo jiné i X-COM: Enemy Unknown -> http://en.wikipedia.org/wiki/X-com
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“