Volny (pohyblivy) chladic PC-HC5 - asi error co?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Rampage
- Nováček

-
Volny (pohyblivy) chladic PC-HC5 - asi error co?
Zdravim vsechny, prosim Vas mam takovy dotaz - namontoval jsem chladic na procesor (vsechno viz podpis). Na PC-HC5 je jedna "přezka" uchycena dvěma srouby po stranach, problem je v tom, ze ikdyz mam chladic (respektive ty srouby) dotahnuty na maximum (a snazil jsem se i vic), chladic se tvari ze drzi pevne, ale pomoci velmi male sily s nim lze +/- 1mm otacet kolem sve osy, jakoby na paste plaval. Pocitacu jsem slozil nekolik, ale nikdy jsem se s timhle nesetkal. Poradi mi nekdo co stim, nebo je to snad normalni? Pokud to normalni neni napada me par variant - budto malo pasty (pokud hodne, coz by i popsanym chovanim nasvedcovalo, tak to bych se divil, protoze tenci vrstvicku uz asi neudelam), nebo budu muset vzit pilnicek a mirne upravit, anebo reklamace? Jinak chladi docela v poho. Procesor v Idle do 40°C a v zatezi tak asi do 56°C (pri defaultnim taktu procesoru). Diky vsem za jakekoli rady...
Intel Core 2 Duo E6600, Primecooler PC-HC5 CU, Asus P5N32-SLI Plus, 2048 MB DDR2 (800MHz ef. 4/4/4/12, A-DATA), HDD 320GB Segate, Leadteak 8800GTS 320MB, zdroj Enermax Liberty 500W
- wydlosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Az se pasta zapece tak to trochu zatuhne. Dulezity je pritlak na jadro a ne zajisteni proti rotaci. Pokud s tim nehejbes rukou tak se to nehne. Je to bezna vec. Hlavne u lehkych a levnych chladicu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Apophis.k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: