Mam Vistu Ultimate a hladam nejaky Firewall,,,,,antivir mam Kaspersky
uz skusam dlhsiu dobu a stale neuspesne.
davajte tu len overene veci pls.
Dik.
Moderátor: Loki5567

Upgraduj (připlať si) na KIS 6.0.2.621@Vista ready...G4Rb1 píše:...antivir mam Kaspersky...

ten KIS som skusal a nic neslo mi toShit píše:Upgraduj (připlať si) na KIS 6.0.2.621@Vista ready...G4Rb1 píše:...antivir mam Kaspersky...

Mně chodil na 32bit Vistách naprosto korektně...G4Rb1 píše:ten KIS som skusal a nic neslo mi to

Máš pravdu,ale pokud se člověk chová na internetu jak h.vado a kliká na každou p.čovinu tak mu nepomuže nic. Nejlepší je používat vlastní rozum a né instalovat kupu zbytečných programu co jen žerou systémové prostředky tot muj názor.zombux píše:jak říkám, jako nouzovka ano, navíc je to relativní novinka takže nejsou zjištěný chyby a slabiny.Mayhem(cz) píše:Stačí bohatě ten co je ve vistách

to nepochybně ano, ale často ani při nejlepší vůli nedovedeš svým chováním zajistit bezpečnost systému - googluješ informace atd, takže firewall prostě je základní prvek bezpečnosti. kupa zbytečných programů potřeba není, jen ten firewall stačíMayhem(cz) píše:Máš pravdu,ale pokud se člověk chová na internetu jak h.vado a kliká na každou p.čovinu tak mu nepomuže nic. Nejlepší je používat vlastní rozum a né instalovat kupu zbytečných programu co jen žerou systémové prostředky tot muj názor.