Moje vlastní soubory, ke kterejm se nemůžu dostat
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- LAGer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Moje vlastní soubory, ke kterejm se nemůžu dostat
Bylo to asi takle:
potom co jsem si zahesloval profil ve win xp a pak je přeinstaloval jsem zjistil, že do bejvalý složky se svejma datama se nemůžu dostat a to ani jako admin.. ty data jsou pro mě opravdu důležitý.
všem díky za pomoc
potom co jsem si zahesloval profil ve win xp a pak je přeinstaloval jsem zjistil, že do bejvalý složky se svejma datama se nemůžu dostat a to ani jako admin.. ty data jsou pro mě opravdu důležitý.
všem díky za pomoc
- likc
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jasně převzit práva...ale preinstalovat system je nic moc, chyby tam vetšinou zůstanou, mel si udealt clean win...přesouám do OS.likc píše:Tohle je spis otazka do sekce OS windows. Pisni tam a prohledej FAQ, myslim, ze se tam neco podobneho uz resilo. Prevzit prava na tu slozku pod admina ti nejdou?
- LAGer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- VasekB
- Začátečník

-
mas XP Pro, nebo Home ?
v XP Pro je to ve vlastnostech slozky... tam je najedne zalozce "vlastnik", das tam sebe a das prevzit... pak ty vlastnosti zavrit a znova otevrit a muzes pridat sebe
v XP Home totez, ale musis to udelat v SafeMode !!!
http://support.microsoft.com/kb/308421/en-us
v XP Pro je to ve vlastnostech slozky... tam je najedne zalozce "vlastnik", das tam sebe a das prevzit... pak ty vlastnosti zavrit a znova otevrit a muzes pridat sebe
v XP Home totez, ale musis to udelat v SafeMode !!!
http://support.microsoft.com/kb/308421/en-us
- LAGer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- VasekB
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Normálne prevezmi práva, nic nelámej přes LinuxLAGer píše:No tak už zase píšu... nechci vypadat, jako že sedim u pc podruhý, ale žádný převzetí práv sem u tý složky prostě nenašel, je to normálně osobní složka uživatele, kterej už neexistuje, kamarád mi poradil, abych to dal někomu kdo má linux.. že umí ty práva prolomit
Pravého myšáka na složku vlastnosti a tam už to uvidiš.
- Devil_sk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
v prvom rade treba urobit toto, inac sa ti neukaze moznost nastavenia prav
Potom uz pouzi len predchadzajuce navody co ti poradili 
Kód: Vybrat vše
Ovladaci panely / Moznosti slozky / kartu Zobrazeni a
odskrtnut polozku " Pouzit zjednodusene sdileni souboru (doporuceno) " a OKCPU Intel Inside Pentium D 930 @ 3.0GHz MB Asrock 775 Dual-VSTA VGA Gigabyte Nvidia GForce 6600 / 128MB AGP RAM 2 x 512MB HDD SATA 160GB = 1600AAJS , ATA 80GB = WD800JB DVD-RW LG- GSA4165B Case Thermaltake Armor jr. PSU Q-Tec 500W Others Logitech Multimedia Keyboard, Microsoft Wireless Optical Mouse, Acer AL1711 Monitor, Coolant System Thermaltake Big Water SE