Neřekl bych...[CZ]mike píše:vetsinou sly lepe pretaktovat ty NewCastly.
Rozhodně ber Venice.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

mame tady thread s dosazenyma vysledkama. Nebo dokonce ti tady pisou useri primo v tomto thredu. semprony64 coz bylo venice orezane o cache sli pretaktovat na 2,4ghz(okolo) to same umeji i NC. Venice urcite neslo v prumeru pretaktovat vyrazne lepe jak NC. Rekl bych ,ze to byly horsi kusy jak v 939 a take socket 754 byl lowend. Konstrukce desek se k tomu podrizovala a proto nemuseli byt tak stabilni. To jadro san diego bylo to co kazdej pretaktoval na 2,8ghz.Shit píše:Neřekl bych...[CZ]mike píše:vetsinou sly lepe pretaktovat ty NewCastly.
Rozhodně ber Venice.

no já bych řekl,že on bude problem spis mezi klavesnicí a židlípc blazen píše:Přesně jak psal Axle, že kombinace K8ne + Sempron nejde taktovat tak se taky přidávam - v biosu z 200 MHz maximálně 213 MHz a dál už jen přetočit ve woknech+easytune na 230 MHz, pokud dám vyšší, pc zatuhne hned po naběhnutí EasyTune a jen reset

Prvni kousky K8NE byli zrejme velmi podarene.. Mel jsem stesti a jsem majitelem prave takove desky..axle píše:Vis, mrkni tady na forum a najdes nekolika strankove tema kde se resi K8NE..vetsinou v kombinaci se Semp2800. Poradne si ho procti a pak teprve neco prohlasuj! Jo, K8NE jde vetsinou treba na 275, ale se Semp2800 dost casto bohuzel vpodstate vubec nehnes

No tak hele pane chytrej,kdyby jsi nebyl tak zainteresovanej a trosku hledal,tak by jsi mozna nasel nekolik modu na tuhle desku,jak zni vytriskat daleko vic a taky jak menit napeti cpu u rev2...Myslim ze na OCZ foru nebo XS foru byl navod,jak tohle udelat....ano je pravda,ze s Rev2 to docela posraly,ale i tohle slo částečně napravit.axle píše: To mi neda, na tohle musim proste reagovat. Vis, mrkni tady na forum a najdes nekolika strankove tema kde se resi K8NE..vetsinou v kombinaci se Semp2800. Poradne si ho procti a pak teprve neco prohlasuj! Jo, K8NE jde vetsinou treba na 275, ale se Semp2800 dost casto bohuzel vpodstate vubec nehnesTakze problem nebude mezi klavesnici a zidli, ale spis v tvoji liche predstave, ze vsechno vis nejlip a kdo se pta na takovehle veci (o par prispevku vis jsem napsal duvod, proc se na to tazu), je podle teba asi uplny debil..

vedle v threadu Taktování & dosažené výsledky, A64 zacinaji na strance 3..Highlander píše:To Mike: Promin, nevím kde tyhle informace beres
mina píše:MB: DFI NF3 250GB
CPU: AMD Athlon64 3200+ (Newcastle)
@ 2502 (9*278) na 1,6V
@ 2610 (9*290) na 1,7V
...v synchro rezimu Cool
valda píše:Zdarek "taktiči" AMD64 3200(2,2ghz)@2530Mhz GF 4200Ti 250/550@310/603 , FSB na 230 paměti 512 kingston cl2 při tomhle FSB jedou na 191mhz ale vejš to nedostanujavascript:emoticon('Sad')
Sad CoolerMaster HYPER 6 KHC-V81 vřele doporučuju tento chladic!!!!! sice je dražší ale má VELKOU rezervu je pořád skoro studenej!!! cus a taktujte!!!
dexterav píše:A64 3000+ @ 2628MHz (292x9) 1.68V
2x512 ADATA500 CL3 @ 484 MHz CL2.5 3 3 5
MSI K8N Neo2 Platinum
freezer64
random píše:Athlon 64 2800+ @ 2400Mhz 266Mhz FSB MB MSI K8N Neo-FSR .....
nebudu pokracovat, useri tam stejne nepsali jadro, a revizi. ALe podle Vcore a data postu se da odhadnout ze to bylo vsecko NC, pak tam je plno useru na soc939 ale z te doby maximalne winchestrazirek píše:s754 AMD64 2800+ na téměř 3200+ (2160), přes HT, Asus K8N, nForce3
vše bez zvedání napětí, na defaultu...

Co se to tady na foru rozmaha? Co to je za spam? Omg, ja tady vyhledam tolik informaci a pak prijde nejakej trouba co prd vi a rekne "pri rozumnem napeti..."scream píše:Ja by som to povedal takto co sa tyka NC a venice... Ak ma stastie tak das NC na 2,5-6Ghz a ak mas to iste stastie pri venice tak ho das na 2,8-9Ghz. U kazdeho venice mas istych 2400Mhz vacsinou pri default v-core ...este som nevidel aby nejaky venice dal menej. U NC sa tesis ked das aspon tych 2400Mhz pri rozumnom napati.

to musel byt skladovy clawhammer, jedine ten mal 1MB L2. Druha strana mince je ze ma 89W TDP..Matias píše:Ještě nedávno měli v alze 3200+ sock.754 1mb l2 chtel jsem ho vzit ale prodaly je dřív než sem stačil vytýhnout 11stovek z peněženky.

ma otevreny nasobic 4 a 0,8V jestli si ten procesor nemel, nevis o cem se mluvi, pohode se da chladitGuli píše:to musel byt skladovy clawhammer, jedine ten mal 1MB L2. Druha strana mince je ze ma 89W TDP..Matias píše:Ještě nedávno měli v alze 3200+ sock.754 1mb l2 chtel jsem ho vzit ale prodaly je dřív než sem stačil vytýhnout 11stovek z peněženky.

Podle frekvence 1,6GHz bych to tipoval spise na Semp64 2800. Ale to je detail.bradkaj píše:Lidi,
mam Sempron64 2600 =1,6Ghz + 256 L2 cache @ 2,5 Ghz !!!
Tak zrovna to "sekani" bych nepricital procesoru. Nacitani do cache je velmi rychle, navic tam data proudi prakticky porad (pri hre), takze to sekani bych pricetl spis k nedostatku ramu. (pises, ze s max. detaily - celkove vysoke naroky na system)bradkaj píše:Napr. Gothic 3 (mam 1,25 GB RAM), s X1950GT beha v poho na MAX detaily (kdyz se vsechno načte = grafarna stíhá)... ale jinak se seka (kdyz "načítá).... pocitam ze hold ta 256 L2 cache je proste malo!

presscott píše:Podle frekvence 1,6GHz bych to tipoval spise na Semp64 2800. Ale to je detail.bradkaj píše:Lidi,
mam Sempron64 2600 =1,6Ghz + 256 L2 cache @ 2,5 Ghz !!!
Pokud mas u toho A64 3000+ jistotu, ze pujde taktovat nekde k 2800MHz a bude za dobrou cenu (ne MC), tak si pomuzes..ale ve hrach jen v ramci jednotek fps.