co rikate na TT Armor Supertower VA8003BWS

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

me se hlavne libi to, jak ma docela zajimave udelanej predek. Muzes dopredu narvat az 3 120tky vetraky, ale ja bych to videl spis na dva. Akorat este nevim kam, bych hodil mechaniku, kdyz by tam byly ty tri vetrone :oops:.
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000bws.asp

Lze u nej posouvat s prednim panelem i disketovky, ale to bych asi nevyuzil, posunovatelnej je i ten s resetem a power tlacitkem.

Ajaj, jak se tak divam tak uz vysla nova verze :oops: . Tak ted uz fakt nevim kterej :shock: . Tenhle je asi lip prizpusobenej na vodni chlazeni, doufam ze brzo dorazi do CR.
:D
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000bws.asp
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

vsechno to ma treba i CM stacker, AC baydream, jedna case od ASUSu a este minimalne jeden kejs ale nepamatuju si nazev

jeste k tem TT-kdyz sem kupoval prvni poradny kejs(soprano) tak sem cumel hlavne na vzhled a airflow, vybral sem TT soprano, ve vsech recenzich ho chvalili, tak sem ho za tech 2.5k koupil, ze zacatku nadseni ale casem se mi ten case zda velice prumerny(tenke plechy docela, strasne kose na disky(mam taky disk v 5.25 pozici), fan v bocnici je s prominutim na hovno, jenom zdroj prachu, fany dodavane sou hlucne jak prase(pouzivam je v lete jako ofukovani rukou :D), dal plastove dvere, plexi je strasne tenke, navic samotna case je velice malo prostorna, ale da se to prezit

a k TT jako znacce-ThermalTake podle meho prodava "kolotocarske" veci, ktere si koupim, podivam se na ne, zamachruju pred kamosema a za pul roku zahodim(fany hlucne, kejsy nevydrzi-hlavne lowend, chladice chladi velky prd, tedy az na Big Typhoon, coz je asi nejlepsi vyrobek, ktery kdy ThermalTake vyrobil a navic ho pekne pohorsil hlucnym fanem-mohl byt jeste lepsi, zdroj sem mel od TT v ruce jeden a hruza-oflexovana pouze cast kabelu, klesalo napeti na vetvich, nic moc tichy fan)

doufam ze sem nikoho vcetne samotne firmy nepohorsil, ale tohle je muj nazor... :lol:

ke tvemu vyberu-kolik do toho chces vlastne vrazit? potrebujes bigtower?
Malkovich
Začátečník
Začátečník

Re: co rikate na TT Armor Supertower VA8003BWS

Příspěvek od Malkovich »

amd.21 píše:co rikate na tendle case?mozna bych ho koupil,jak je tichy te vetrak na bocnici??dik
link: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37887

//edit Jája: přesun z ostatní HW
taky jsem o ni přemýšlel,pak jsem chtěl Sharka,ale toho mi Stoobi rozmluvil a nakonec jsem skončil u Gigabyte Aurory a nelituju.Tichý větráky,proti Armoru třetinová hmotnost,nižší cena a komponenty,viz profil(přetaktovaný procesor+přetaktovaná grafika) jsou bezva chlazeny.
Jedinou úpravu co jsem dělal je 80mm ventilátor Artic Cooling,který ofukuje pasivní chlazení chipsetu a částačně grafiku. :wink:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=51

CPU AMD Athlon 64 3000+, Arctic Cooling Freezer 64Pro, ,MBGigabyte GA-K8N Ultra-9,GF Gigabyte 7600 GT ,Case Gigabyte AURORA, 4xKingston 512MB DDR400 PC3200 CL2.5,1x HDDSeagate 80GB Sata I,2x HDDSeagate 320GB 16MB Sata II,2xexterní HDD WD250GB
,Samsung SyncMaster 226BW,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX,Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Music, DVD±R LG GSA-4167B,zdroj Fortron Epsilon 600W ,Windows XP Pro SP2,Mouse Logitech MX518,STEELPAD Qck,Logitech Media Keyboard Elite CZ
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Nevim este jak vyjdu s penezma, ale v lete bych chtel koupit ramky a case. Chtel bych tuhle, fakt se mi moc libi. Riskovat se nebojim, zatim mi vse celkem vpoho vychazi a nemam za sebou zadnou reklamaci :-D . Akorat jsem zklamanej ze svy grafarny, ponevadz mi nejdou vubec taktovat pameti, ale to uz je trochu OT.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: co rikate na TT Armor Supertower VA8003BWS

Příspěvek od Cujo »

Malkovich píše:....
to je panecku slovo do pranice Aurora je na tom mnohem lepe, dobry airflow, je to hlinik, co vic si prat, navic za tu cenu :)
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Cujo píše:
xaero píše:krom vzhledu? dyt je nadhernej! Vetsinou prvni dojem je diky vzhledu! me by se tedy libil ukrutne.
to je velice individualni ;)
No přesně - to je individuální - osobně se mi i líbí i jsem spokojen s funkcí - tj. super " zima " v bedně, všechny ventilátory stažený na minimum, takže i (dle mě) dostatečně tiché.Stacker, co něm píšeš je super , ale i cenově (pokud by jsi chtěl navíc např. průhlednou bočnici).
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no pokud se ti zda stacker drahy, btw zase tak drahy oproti armoru neni
tak bych doporucil Aerocool Baydream, jinak v porovnani s armorem je stacker mnohem prostornejsi
doporucuji mrknout sem: http://www.svethardware.cz/art_doc-FE56 ... 7300F.html
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Cujo píše:no pokud se ti zda stacker drahy, btw zase tak drahy oproti armoru neni
tak bych doporucil Aerocool Baydream, jinak v porovnani s armorem je stacker mnohem prostornejsi
doporucuji mrknout sem: http://www.svethardware.cz/art_doc-FE56 ... 3 00F.html
No - můžeme diskutovat donekonečna - vím, že moc TT nemiluješ :), ale to je jedno - při výběru case jsem se rozhodoval mezi Stackerem a Armorem - v té době cenově Armor vyhrál - v ceně měl oproti Stackeru box na disky s ventilátorem, průhlednou bočnici a ještě byl o něco i tak lacinější - jasný, můžeš říct, že jsem měl počkat, až se srovnaj ceny , ale já chtěl (a potřeboval) bednu hned.Osobně jsem přesvědčen, že velké rozdíly účinosti chlazení mezi nima nejsou a tak pak už hraje roli, jak se mi ta bedna líbí a v tomoto případě vítězí Armor - ale na tohle bude mít každý názor jiný.Ta bedna z odkazu - už jsem četl tu recenzi - není špatná, ale ne :).
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

drak píše: No - můžeme diskutovat donekonečna - vím, že moc TT nemiluješ :), ale to je jedno - při výběru case jsem se rozhodoval mezi Stackerem a Armorem - v té době cenově Armor vyhrál - v ceně měl oproti Stackeru box na disky s ventilátorem, průhlednou bočnici a ještě byl o něco i tak lacinější - jasný, můžeš říct, že jsem měl počkat, až se srovnaj ceny , ale já chtěl (a potřeboval) bednu hned.Osobně jsem přesvědčen, že velké rozdíly účinosti chlazení mezi nima nejsou a tak pak už hraje roli, jak se mi ta bedna líbí a v tomoto případě vítězí Armor - ale na tohle bude mít každý názor jiný.Ta bedna z odkazu - už jsem četl tu recenzi - není špatná, ale ne :).
TT nemiluju ale to neznamena ze bych si od nich nic nekoupil v budoucnu treba-pokud udelaji kvalitni vyrobek tak proc ne..
Ja bych osobne do Armora nesel, protoze se mi nelibi, mam radsi "umirnene" kejsy.
No konec flamu, zacneme se zase bavit o tom co je v nazvu threadu, ne o stackeru :)
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

drak píše:Vzhledem k tomu, že vlastním starší variantu Armoru (s kterým jsem mimochodem moc spokojen), docela bych chtěl i bočnici s tím ventilátorem - leckdo namítne, že to je zbytečné - Armor má ventilaci dobrou i bez toho bočního ventilátoru - i tak to budu chtít :), zatím jsem nenašel tu bočnici samostatně v prodeji.
No ja mam tiez Armor ale hlinikovy http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000swa.asp a som nadmieru spokojny :lol: . Inak k tej bocnici s 25 fanom, je to zbytocnost ? A asi to ani nebudem riesit, nakolko samostatna bocnica sa asi nebude predavat ...
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

volkovski píše:
drak píše:Vzhledem k tomu, že vlastním starší variantu Armoru (s kterým jsem mimochodem moc spokojen), docela bych chtěl i bočnici s tím ventilátorem - leckdo namítne, že to je zbytečné - Armor má ventilaci dobrou i bez toho bočního ventilátoru - i tak to budu chtít :), zatím jsem nenašel tu bočnici samostatně v prodeji.
No ja mam tiez Armor ale hlinikovy http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 000swa.asp a som nadmieru spokojny :lol: . Inak k tej bocnici s 25 fanom, je to zbytocnost ? A asi to ani nebudem riesit, nakolko samostatna bocnica sa asi nebude predavat ...
Víceméně mi to tady rozmluvili, že to je naprd a celkem jim věřím :).Samostatně se asi prodávat nebude - nikde jsem ji v nabídce neviděl.
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

hľadám majitela skrine Thermaltake VA8003BWS Armour !

nech sa mi ozve na SS díky
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“