HDD Seagate Barracuda 7200.10, 250 GB, S-ATA II 3G, 7200 RPM.
1) Zdravim zajimalo by me jestli mate zkusenosti s timto diskem, popripade jaky na nej mate nazor.
2) Jak velkou roli u disku hraje vyrovnavaci pamet-myslim rozdil mezi 8mb a 16 mb.
Diky za odpoved.
HDD Seagate Barracuda 7200.10, 250 GB--- Názor na tento disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Eliii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
HDD Seagate Barracuda 7200.10, 250 GB--- Názor na tento disk
Intel Pentium 4 3GHz,ASUS PGD1-VM,
2048 DDR Ram,HDD:80 GB Seagate Barracuda SATA,250 GB Seagate Barracuda SATA 2,
NVIDIA Gainward 7600GT,monitor PHILIPS 107T60....
2048 DDR Ram,HDD:80 GB Seagate Barracuda SATA,250 GB Seagate Barracuda SATA 2,
NVIDIA Gainward 7600GT,monitor PHILIPS 107T60....
- Damian
- Nováček

-
Seagate, i když 320Gb se teď snažím pořešit taky, o řádku níž....
Ale na ATA ho mám už nějaké 4 roky (80Gb) a nikdy s ním nebyl problém, takže jsem znovu koupil totéž, jen větší a SATA. Ale jukni nahoru, je tam článek s poruchovostí HDD, myslím že Seeagate z toho vychází velmi dobře.
Rozdíl v cache je znát na rychlosti odezvy disku, čím větší cache, tím víc dat se drží v mezipaměti, takže je disk nemusí při soustavném používání stále načítat z datové stopy. U starších ATA disků byl rozdíl mezi 2 a 8 Mb cache okamžitě vidět. Myslím že u SATA to nebude tolik, ale rozdíl to určitě je.
Ale na ATA ho mám už nějaké 4 roky (80Gb) a nikdy s ním nebyl problém, takže jsem znovu koupil totéž, jen větší a SATA. Ale jukni nahoru, je tam článek s poruchovostí HDD, myslím že Seeagate z toho vychází velmi dobře.
Rozdíl v cache je znát na rychlosti odezvy disku, čím větší cache, tím víc dat se drží v mezipaměti, takže je disk nemusí při soustavném používání stále načítat z datové stopy. U starších ATA disků byl rozdíl mezi 2 a 8 Mb cache okamžitě vidět. Myslím že u SATA to nebude tolik, ale rozdíl to určitě je.
- widoq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- seiko
- Začátečník

- James.Sniper
- Začátečník

-