SATA SEAGATE 320 GB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
hraskojanko
Nováček
Nováček

SATA SEAGATE 320 GB

Příspěvek od hraskojanko »

kupil som novy SATA disk SEagate. Ak ho zapojim do PC len DISK + disketova a CDWIN...dam bootovat win a nejde nic!!! V biose naslo DISk. Ak vsak dam aj stary disk ATA a dam nabootovat ide...stlacim F6 a nacita ovladace SATA z diskety.....najde 2 disky, vyberiem SATA dam sformatovat NTFS a zacne instalovat.....chce restart.........restartuje a tu je koniec.uz nenabehne aj ked dam nabootovat z toho SATA.......a z CD by sla instalacka nanovo. Co mam robit? Preco mi nenabootuje CD ked je tam len ten novy Disk???!!! Disk som sformatoval vo windovse v partition MAgic. Prosim poradte bo ma uz ide porazit. Dosku mam Asus K8N. Proste ak dam nabootovat zo SATA.nic cierna obrazovka. A ak dam spustit vindows s toho stareho disku tak noralne tam vidim SATA 315 GB mi najde a da sa na neho nahravat vsetko.......Prosim helfnite mi. Dikes MAto
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Nejde v BIOSu u řadiče SATA nastavit "emulate PATA" nebo něco tak?
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Niečo podobné robil komp kamošovi vyriešilo sa to po zmazaní partície a znovu naformátovaní. (stale sa opakoval restart)
hraskojanko
Nováček
Nováček

Neviem..........Nic tam take nieje. Akurat ze ten sata je na IDE 3.........pise ide master slave 1 not instaled, ide master slave 2 not instaled a ide master slave 3 Seagate...blabla. Ale preco nenabehne win CD ked je tam novy DISK?? Je rozdeleny na DVA v partition magic
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

hraskojanko píše:Neviem..........Nic tam take nieje. Akurat ze ten sata je na IDE 3.........pise ide master slave 1 not instaled, ide master slave 2 not instaled a ide master slave 3 Seagate...blabla. Ale preco nenabehne win CD ked je tam novy DISK?? Je rozdeleny na DVA v partition magic
zmaž partície, a pri win inštalácie ich vytvor
hraskojanko
Nováček
Nováček

Dobre dajme tomu vymazem particie uplne vsetko ako bol povodne za nova disk...myslite ze to pomoze?? Mam rozdelit disk cez instalacku win? Ak nabehne??
hraskojanko
Nováček
Nováček

No idem skusit ze ci vobec nabehne.potom sa ozvem az okolo 4 ze co to urobilo, lebo idem do roboty.....zmazem uplne particie a skusim ci ho nacita....ak nie napiesm ze co a ako. zatial dikes.
hraskojanko
Nováček
Nováček

No zrusil som particie a normalne mi nabehla instalacka. Este sa chcem opytat,dal som tam v instalacke rozdelit disk na 200 a na 100GB ale on mi este vytvoril nejaky 8mb odiel,ktory sa neda zmazat. Tie disky sa budu normalne spravat ako samostatne jednotky?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

hraskojanko píše:No zrusil som particie a normalne mi nabehla instalacka. Este sa chcem opytat,dal som tam v instalacke rozdelit disk na 200 a na 100GB ale on mi este vytvoril nejaky 8mb odiel,ktory sa neda zmazat. Tie disky sa budu normalne spravat ako samostatne jednotky?
áno, budeš mať dva partície (a o ten 8MB sa nestaraj)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“