softwarove zvyseni citlivosti mysi

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
HacIPex
Začátečník
Začátečník

softwarove zvyseni citlivosti mysi

Příspěvek od HacIPex »

cus lidi, vlastnim starsi mys A4 tech (cca 2003), ale ma malo dpi. Nechce se mi kupovat nova, tak se ptam, existuje nejaky program, ktery umi nastavit citlivost jeste vice, nez to povoluje nastaveni mysi v ovladacich panelech (nebo nejaky tweak) ??? dik za odpovedi
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: softwarove zvyseni citlivosti mysi

Příspěvek od Shit »

h@a píše:..ale ma malo dpi....
Kde nic není, ani smrt nebere...
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

as tak malo zas nema, ale ja ji potrebuji rychlejsi, nekde v registrech by se to melo dat nastavit ne?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

h@a píše:as tak malo zas nema, ale ja ji potrebuji rychlejsi, nekde v registrech by se to melo dat nastavit ne?
hjo to je tak ako u aut ked si nalepíš na auto "tuningnálepku" tak to auto bude rýchlejšie a ešte k tomu bude mať aj menšiu spotrebu !!! :sigh:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

h@a píše:as tak malo zas nema, ale ja ji potrebuji rychlejsi, nekde v registrech by se to melo dat nastavit ne?
V registrech změníš rychlost pohybu kursoru, ale tím nezměníš DPI... ;-)

Spíš to vypadá, že si pleteš rychlost pohybu kursoru s DPI (to je něco zcela jiného).
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Shit píše:V registrech změníš rychlost kursoru, ale tím nezměníš DPI... ;-)

Spíš to vypadá, že si pleteš rychlost pohybu kursoru s DPI (to je něco zcela jiného).
No mě se zdá že chce změtit rychlost kurzoru :roll: .
Jinak k tomu DPI když si vemeš myš co má přepínatelna Dpi , tak poznáš že při více dpi se kurzor hýbe rychleji.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

no myslel jsem zmenu rychlosti kurzoru, ale spatne jsem to vyjadril. kde presne tam ???
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Re: softwarove zvyseni citlivosti mysi

Příspěvek od HacIPex »

Spíš to vypadá, že si pleteš rychlost pohybu kursoru s DPI (to je něco zcela jiného.

h@a píše:...ktery umi nastavit citlivost jeste vice, nez to povoluje nastaveni mysi v ovladacich panelech...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“