Problemy se zvukem na P5 deluxe !prosim o jakoukoliv radu...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
gonsa
Začátečník
Začátečník

Problemy se zvukem na P5 deluxe !prosim o jakoukoliv radu...

Příspěvek od gonsa »

1 - Mam desku Asus P5B deluxe a posledni dobou zaznamenavam pri poslechu hudby takove neprijemne lupani (jen u nekterych pisni)..

2 - Co se tyce telefonovani pres Skype tak ja cloveka s kterym mluvim slysim skvele ale on me slysistrasne potichu...(taky uz nevim jak to nastavit...)
3 - a do tretice vseho dobreho:kdyz si chci neco nahrat z intenetoveho radia,tak se mi nenahraje nic,mam totiz moznost zvoleni jen 4 vyberu pri nahravani(viz.screen)...(nahravam pres jet audio)na deskach ktere jsem mel v minulosti jsem se nikdy nesetkal s temito vyse uvedenymi problemy....
Dale se chci zeptat jestli se daji pouzit jeste nejake jine ovladace pro zvukovku na P5B deluxe a nebo jestli jdou pouzit jen ty od Soundmaxu ??

Screen

Obrázek
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Nikdo nic ??
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jiné drivery nejsou... :sad:

Já mám na drivery od AD svůj názor a vlastní zkušenost => proto ADI audio kodek nesmí už do mého PC....

Co je platné, že audio chipy od AD vypadají "papírově" i v testech "krásně", když nové drivery defakto nevycházejí a starší mají soustavně problémy.
(lupání při přehrávání je "chronický" problém u audio chipů od AD) :( -> :blee: => Sice se mnou nemusí všichni useři souhlasit, ale "zlatý" Realtek onbord audio... :)

Na téma drivery od AD toho bylo napsáno už mnoho...

//Fifi: Pod to se podepíšu, kdykoliv budeš chtít.
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

2.) Máš v Ovládací panely-možnosti-upřesnit-mikrofon zaškrtlou položku +20dB Boost???
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Shit píše:Jiné drivery nejsou... :sad:

Já mám na drivery od AD svůj názor a vlastní zkušenost => proto ADI audio kodek nesmí už do mého PC....

Co je platné, že audio chipy od AD vypadají "papírově" i v testech "krásně", když nové drivery defakto nevycházejí a starší mají soustavně problémy.
(lupání při přehrávání je "chronický" problém u audio chipů od AD) :( -> :blee: => Sice se mnou nemusí všichni useři souhlasit, ale "zlatý" Realtek onbord audio... :)

Na téma drivery od AD toho bylo napsáno už mnoho...
Díky za tvé zkušenosti, mohl by jsi mi hodit nějaký odkaz kde se právě probírají tyto drivery ?
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

djgeneral píše:2.) Máš v Ovládací panely-možnosti-upřesnit-mikrofon zaškrtlou položku +20dB Boost???
V ovládacích panelech-upřesnit-mikrofon mám jen tyto dvě možnosti:

zesílení mikrofonu
front mic select
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

gonsa píše:Díky za tvé zkušenosti, mohl by jsi mi hodit nějaký odkaz kde se právě probírají tyto drivery ?
Stačí prohledat PCT fórum...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Hledej v mixeru (dvojklikem na ikonu repráčku vpravo dole na liště). V menu "Možnosti" zatrhni "Upřesnit nastavení". Na záložce "Záznam" (opět mixer, "Možnosti" a tam vyber "Vlastnosti") ten boost zatrhni.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

ja krome vyse zminenych moznosti nemam nic jineho na vyber..takze zadnymixer.....

Obrázek

Obrázek
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Chci tedy nejak tu zvukovku nahradit ale nechci do toho moc investovat,chci se zeptat jestli tato zvukovka nebude skok z blata do louze ???

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X000082X
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Bude to asi lepší, klidně ji kup. Jen pak nezapomeň tu integrovanou vypnout v BIOSu.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Je určitě lepší, přešel jsem raději na X-Fi. Od Audigi je to jen 300 navíc,
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Myslis na tuto ?:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X0000BHY

tu je za 1 460..podivam se za kolik se da sehnat v bazaru ci na aukru...

a si s ni spokojeny ?

Diky
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tady ji máš za něco přes litr: http://www.barbone.cz/?stiid=62154&strsort=&str=0 , na aukru jsem ji taky viděl.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Pokud chceš jenom kartu a ne blbinky.
http://www.nextcomp.cz/product.php?prod ... catalog=1&

//Filip byl rychlejší. :oops:
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Diky Vam chlapi. A jste teda spokojeni s tou kartou....

//Fifi: Já ano, v kombinaci s dobrým zesíkem je to lahoda.
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Takze rozdil oproti intergr.zvukovky na teto karte opravdu poznam ?
jinak co se tyce rozdilu mezi OEM verzi a retail,tak ta retail ma navic jen nejaky software - nepletu se ?
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Tak sem si dnes poridil X-Fi Extree audio a zatim testuji ale rozdil jde skutecne poznat !
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“