ahoj.tady v tom jsem začátečník,tak mě kdyžtak omluvte.mám rád hry Rome total war a Medieval2:total war a chtěl by jsem zkusit hrát proti někomu po internetu,ale nevím,jak na to a jestli by mi to vůbec šlo.mám internet za 500kč měsíčně a podle testů mám: Rychlost připojení k internetu: 490 kbit/s
Rychlost stahování dat: 62 kByte/s
tak by jsem se chtěl zeptat,jestli by jsem mohl hrát,a popřípadě jak na to.díky
hraní po internetu
Moderátor: Baneshee
- gotti
- Začátečník

-
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
1) mit origilni hry (nic proti tobe, ale nejsem si tak uplne jist, ze je vlastnis)
2) drtiva vetsina her ma v sobe krome menu singleplayer i menu multiplayer, takze tam hledej. U nekterych her si musis zalozit ucet atd... Kazda hra to ma jine
3) download mas na hrani v pohode, s uploadem je to trosku horsi, asi ti to bude u strategii trochu lagovat. Ale taky zalezi na tom, jaky mas ping, coz jsi nenapsal
2) drtiva vetsina her ma v sobe krome menu singleplayer i menu multiplayer, takze tam hledej. U nekterych her si musis zalozit ucet atd... Kazda hra to ma jine
3) download mas na hrani v pohode, s uploadem je to trosku horsi, asi ti to bude u strategii trochu lagovat. Ale taky zalezi na tom, jaky mas ping, coz jsi nenapsal
- Papilla
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- gotti
- Začátečník

-
- Maddogg
- Čestný člen

Zrovna ten Medieval nám po hamachi nešelPapilla píše:abo ked chces hrat s kamosom(a stratil si original), tak hamachi
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
No nevim teda jak je to resene zrovna u Roma a Medievala, ale vetsina her ma hlavni menu nejak takto:gotti píše:já si kupuju jedině originál,ted mám od pátku právě hru medieval2 a sedím u toho do noci.manželka mi ji koupila k svátku![]()
Rome:Total war jsem dohrál celý na těžkou obtížnost i datadisk Barbarian invasion a tak by jsem to chtěl zkusit po internetu
Single player - Multiplayer - Options - Exit
Nebo nejak obdobne. Tak najed na multiplayer a uvidis, co tam bude za nabidky. Pokud umis anglicky, tak bys s tim nemel mit problem. Vetsina her ma popsane, k cemu co slouzi.
Nebo ti tady snad nekdo muze napsat, na co a kde kliknout. Ja ho bohuzel nehraju...