Moje recShit píše:Norton je výbornej, ale strašně brzdí otevírání dokumentů. Doporučuji KaspererskyAV - hlavně pro bleskurychlý updaty (třeba i 3xdenně). Sice má svoje mušky (jako každej AV), ale NAJDE - a to je u AV asi to nejdůležitější.janof píše: symantec norton antivirus
Antiviraky
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Shit
- Odborník PCT

Vypnout....To bych nenazval ideálním řešením...AV je tam od toho, aby "zkoumal" a ne aby byl vypnutej. I v office dokumentech můžou bejt viry... Jestli chceš, můžu Ti nějakej poslatLeváRuka píše:To se dá vypnout, je to něco jako Office doplněk.Shit píše: Norton je výbornej, ale strašně brzdí otevírání dokumentů.
- Lemra
- Čestný člen

Souhlas se Shitem, makroviry využívající MS VBA jsou v současnosti nejrozšířenější skupinou virů (prosím nezaměňovat viry za wormíky/trojany). A problém s NAV je v tom, že otevíranej dokument skenuje po každým otevření, i když v něm nebyla od minulýho otevření provedena žádná změna. Takže otevřeš blabla.doc - Byl dán požadavek na detekci virů... 10sec.... otevřeno. Zavřeš a otevřeš znovu blabla.doc - Byl dán požadavek... jako u blbejch. Verze 2004 je v tomhle stejná s verzemi předešlými. Jinak nemá chybu (ale KAV je lepšííí
).
..
- mhl
- Středně pokročilý

-
ve win iNET moc neprohlížim, takže sem hledal nějakej free AV, Avast home-to byla hrůza.Teť mam Antivir Guard for winXp+Nt http://www.free-av.com/ a sem 100% spokojenej
- Milhauz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ono stačí změnit naplánovanou úlohu která je po instalaci...TomV píše: No nic. AVG7 je nepoužitelný antivir a tím jsem s ním skončil. Přeci jenom čtrnáct dní se snažit zrušit ten debilní test po přihlášení, to už je na mně moc...
Spouští se každý den v určenou hodinu,ale důležité v ní je "Pokud není počítač spuštěn provést kontrolu po spuštění" či tak nějak...měl jsem ho chvíli na zkoušku a taky mě to točilo...no vypnout to jde
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka

- Dony
- Středně pokročilý

Lemro jakou ze to flasku nabizis???pavel.minarik píše:Jo s tím souhlasím, pryč to dostat nejde. Ale tuším se to týká verze 6 ne 7. Jenže to je podle mě jediná skutečně nezpochybnitelná připomínka proti AVG, to ostatní jsou jen takové řečičky.Lemra píše: Bylo nejspíš myšleno, že jim nezabrání v průniku do systému, víš. Ale jen tak mezi náma, až Ti někdy vyjde čas, zkus si AVG odinstalovat. A po restartu se podívej na skrytý legacy drivers - nejrychlejc najdeš přes registr - no a kdopak nám to v systému zůstal a žere dál systémový zdroje - že by virus? Kdepak, AVG... no a jestli přijdeš na nějakej způsob, jak ty drivery odstranit, máš u mě flašku. Spouštěcí klíče ani náhodou nesmažeš. Soubory jsou používány... Virus (pardon, neodinstalovaný a nezničitelný AVG Legacy Drivers) Ti potom například spolehlivě zabrání nainstalovat třeba NAV - jeho instalátor vyhodí chybu a ukončí se. Že by brněnská metoda na potírání nepříjemné konkurence?
BTW - AVP na systém s odinstalovaným AVG dostaneš, takže není co řešit. Ale mě se tohle chování AVG ani trochu nelíbí, už se asi opakuju, ale placenej soft, kterej si po sobě neumí uklidit, patří do popelnice...
to ze tam ty drivery (jen jeden aktivni) zustanou, o tom neni pochybnost, ale nevim, proc matete lidi s tim, ze nejdou odstranit, kdyz to jde standardnim zpusobem ve spravci zarizeni odinstalovat jako jakekoliv jine zarizeni nebo ovladac...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Wiruss
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

Lemra asi nemyslel, že formát je řešení...Dony píše:Lemro jakou ze to flasku nabizis???pavel.minarik píše: Jo s tím souhlasím, pryč to dostat nejde. Ale tuším se to týká verze 6 ne 7. Jenže to je podle mě jediná skutečně nezpochybnitelná připomínka proti AVG, to ostatní jsou jen takové řečičky.![]()
to ze tam ty drivery (jen jeden aktivni) zustanou, o tom neni pochybnost, ale nevim, proc matete lidi s tim, ze nejdou odstranit, kdyz to jde standardnim zpusobem ve spravci zarizeni odinstalovat jako jakekoliv jine zarizeni nebo ovladac...
- Dony
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

- Dony
- Středně pokročilý

Do registru nemusíš vůbec sahat, když tam cokoliv zůstane, můžeš to normálně odstranit v device manageru, když si zapneš zobrazení skrytých zařízení.Shit píše:Nevím, možná se pletu, ale pracně ručně čistit registry od legacy driverů...to je někdy rychlejší a 100% účinný - formát...Neměl jsem na to chuť a nervy - takže ke mně má AVG "zákaz vjezdu"..Dony píše:Formát? Copak se tam někde píše o formátu?
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Shit
- Odborník PCT

Checht, to byl slabší příspěvekDony píše:Do registru nemusíš vůbec sahat, když tam cokoliv zůstane, můžeš to normálně odstranit v device manageru, když si zapneš zobrazení skrytých zařízení.Shit píše: Nevím, možná se pletu, ale pracně ručně čistit registry od legacy driverů...to je někdy rychlejší a 100% účinný - formát...Neměl jsem na to chuť a nervy - takže ke mně má AVG "zákaz vjezdu"..
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já pužívám asi jak to tak čtu jako jedinej PCCILLIN 2002, ten byl pribalenej u desky..
Ale zadny problemy s nim nemam....aktualizuje se skoro kazdy den...
Tak nevim, zna nekdo tenhle antivirak? Je dobrej?
Ale zadny problemy s nim nemam....aktualizuje se skoro kazdy den...
Tak nevim, zna nekdo tenhle antivirak? Je dobrej?
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Luboss
- Začátečník

pomozte mi vyhnat z PC Win32/TrojanDownloader.VB.CA
AVG7 ani NOD32 (30dení) s stim neporadí
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
www.kaspersky.comLuboss píše:pomozte mi vyhnat z PC Win32/TrojanDownloader.VB.CA![]()
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ronny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jedna nejmenovana renomovana firma pry prohlasila, ze avg neni software