ATI umí klonování obrazu v max 1024x768???
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ATI umí klonování obrazu v max 1024x768???
Přešli jsme na firmě z XP na Visty. Tyhle wokna jako celek jedou v pohodě až na nelogické chování rozlišení LCD při klonování na TV. Jakmile totiž dám klonování, ihned spadne rozlišení LCD na 1024x768, čímž se vyrovná největšímu možnému rozlišení připojené TV. Doma mám stále XP s tou samou grafickou kartou a tam jde klonovat v 1280x1024 na LCD i TV. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Nevíte jak na něj? Je to otázka driverů?
Díky všem za poznatky v tomhle směru.
Konfigurace:
K8N NEO4-F, AMD64 3700+, 2048Mb DDR, 80Gb ATA+ 250Gb SATA, MSI Radeon 1650XT, EMU 0404PCI, Vista 64bit H.P.
VŠECHNY DRIVERY MÁM AKTUÁLNÍ.....
.....Myslel jsem, že to je špatnou detekcí TV, ale když jsem přinesl pracovní PC domu a připojil na svojí TV, problém přetrvával.
Konfigurace:
K8N NEO4-F, AMD64 3700+, 2048Mb DDR, 80Gb ATA+ 250Gb SATA, MSI Radeon 1650XT, EMU 0404PCI, Vista 64bit H.P.
.....Myslel jsem, že to je špatnou detekcí TV, ale když jsem přinesl pracovní PC domu a připojil na svojí TV, problém přetrvával.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI umí klonování obrazu v max 1024x768???
klonovat 1280x1024 pres TV out je blbostshafa píše:Přešli jsme na firmě z XP na Visty. Tyhle wokna jako celek jedou v pohodě až na nelogické chování rozlišení LCD při klonování na TV. Jakmile totiž dám klonování, ihned spadne rozlišení LCD na 1024x768, čímž se vyrovná největšímu možnému rozlišení připojené TV. Doma mám stále XP s tou samou grafickou kartou a tam jde klonovat v 1280x1024 na LCD i TV. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Nevíte jak na něj? Je to otázka driverů?
Konfigurace:
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- petrmegac
- Nováček

-
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lukas85
- Začátečník

klonovani
Jo mam uplne stejny problem.Akorat mam porad XP.S moji starou grafikou a ovladacema mi to slo v pohode obraz se na televizi nevesel cely ale normalne sel posouvat kurzorem...Ted kdyz zapnu klonovani tak se mi nespusti zadna aplikace ktera ma pevne nastavene vyssi rozliseni nez 1024x768 nebo se automaticky prepna na nizsi
Dost me to stve
rad bych to vyresil jetli vi nekdo jak 
Dost me to stve
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: klonovani
Aha .... a ja jsem si myslel, ze to je problem VISTlukas85 píše:Jo mam uplne stejny problem.Akorat mam porad XP.S moji starou grafikou a ovladacema mi to slo v pohode obraz se na televizi nevesel cely ale normalne sel posouvat kurzorem...Ted kdyz zapnu klonovani tak se mi nespusti zadna aplikace ktera ma pevne nastavene vyssi rozliseni nez 1024x768 nebo se automaticky prepna na nizsi![]()
Dost me to stverad bych to vyresil jetli vi nekdo jak