VISTA A PROHOZENÉ KANALY U 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
dixter
Nováček
Nováček

VISTA A PROHOZENÉ KANALY U 5.1

Příspěvek od dixter »

Zdravím,mám problém se zvukem v WV. Mam integrovanou zvukovku AC97, stahnul jsem nejnovejsi ovladace ze stranek vyrobce desky (MSI) a po pripojeni 5.1 reporduktorů nehrál basák. Kdyz sem odinstaloval a nechal sam visty si najit ovladac tak vse funguje je namixovano z obycejneho sterea do 5.1 bassak hraje ale kdyz je otestuju tak levy predni je prohozeny s pravym zadnim a pravy predni s levym zadnim, center a bass v pohode. Co to je, kde je chyba? Diky za pomoc
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Nemáš jen prohozené konektory?
dixter
Nováček
Nováček

Příspěvek od dixter »

Právě že ne všechno jsem kontroloval front i surround je tam kde má a když jsem tyto dva prohodil tak se prohodil i center a bass:-) je mi pravě divny že na jednom frontu hraje surround atd.. bedny jsou v pořádku předtím na XP fungovalo vše v pořádku..
luikas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luikas »

a to ty konektory nezvladnes prohodit tak, aby vsechno bylo, jak ma?
dixter
Nováček
Nováček

Příspěvek od dixter »

ale to ten problem neresi kdyz je jeden jack (zelenej) na front, oranzovej jack na surround.. tak jak je muzu prohodit kdyz levej frot kanal hraje v pravym surroundu vzadu?
luikas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luikas »

pockej to ani na bedynkych(zesilovaci?) nejsou cinche? pak si kup redukci na cinch a zpatky a kratkej kablik, zas takovej problem to snad neni. nebo jestli mas zadni a predni bedynky stejny, tak je prohod...boze
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“