Nejdou mi otevrit nektere internetove stranky

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
OmbreZ
Nováček
Nováček

Nejdou mi otevrit nektere internetove stranky

Příspěvek od OmbreZ »

Zdravim.Chtel bysem se zeptat jestli nevite cim by mohlo byt,ze mi nejdou otevrit nekere internetove stranky(www.czechcomputer.cz a www.servis24.cz) docela me to stve. :( Diky za odpoved
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejdou mi otevrit nektere internetove stranky

Příspěvek od Mike.Ace »

OmbreZ píše:Zdravim.Chtel bysem se zeptat jestli nevite cim by mohlo byt,ze mi nejdou otevrit nekere internetove stranky(www.czechcomputer.cz a www.servis24.cz) docela me to stve. :( Diky za odpoved
A co napsat,jaky pouzivas prohlizec? .)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
OmbreZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od OmbreZ »

Explorer...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

A nejde ti to porad nebo jenom nekdy. Mi taky nekdy nejdou nektere stranky, kdys ma nejaky vypadek muj poskytovatel netu...

Jinak si zkus nainstalovat nejaky poradny prohlizec a zkontroluj si komp, jestli nemas spyware a jiny smejd...
OmbreZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od OmbreZ »

Jasne,ze mi nejdou jen nekdy,nejdou porad.Spyware nemam to uz sem taky zkousel.Jakej prohlizec byste doporucily..?To pak muzu mit o Explorer..?
OmbreZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od OmbreZ »

Tetka sem zkousel Mozilla FireFox a Operu a stejne to nejde.Jeste sem zapomnel napsat ze sem nedavno preinstaloval system a pred tim mi to normos slo.Na jinejch compech jde otevrit vse at tam jsou XP nebo 98.
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

kdyz napises misto url ipadresu tak se stane co? treba 212.80.76.194
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Vytahuju tohle staré téma protože mám stejný problém. stránky servis24, czc.cz nebo csas.cz mi nejdou. Možná i nějaké další o kterých nevím. Počítač mám čistý, používám IE, FF i operu. Kámoš co se tady trochu stará aby internet fungoval tak mi dal dva DNS, když jsem je zapsal do nastavení tak stránky jely(zkoušel sem servis24-o ten mi jde hlavně) ale vydrželo to asi den. Pak jsem ještě našel další DNS které se používaly kdysi, zase sem je dopsal a stejný výsledek. Chvilku servis šel a teď už zase ne.
Už fakt nevím co mám dělat :(
Mám doma Suzku :-)
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Nejdeš do Internetu přes nějakou proxy?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Nagant píše:Nejdeš do Internetu přes nějakou proxy?
Ne.

//tak se to vyřešilo, měnily se DNS o čemž jsem neměl tušení.
Mám doma Suzku :-)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“