zombux píše:jak už jsem jednou napsal, pohádky o tom jak ATi zapracuje na ovladačích a výkon zvedne o 3500%, to už tady jednou bylo
Nikdo netvrdí, že ATi ovladači zvedne výkon o zázračná procenta. Ale kdybys četl rozhovor s Ericem Demersem (někde je tu i překlad, ale nepředpokládám, žes to četl, neboť chodíš do sekce ATi jen prudit), věděl bys, jak je to doopravdy - sama ATi si sype popel na hlavu, že ovladače stojí za starou bačkoru (resp. velká část je přejatá od minulé generace a novému HW to ne zcela vyhovuje), takže se dá čekat, že výkon ještě poroste (u nVidie jsem v tomto ohledu mírně skeptický).
zombux píše:
tyhle karty jsou určený na DX10 jen papírově, a v DX9 stejně nestíhají starší generaci. koupit to může leda blázen a nebo fanatickej zastánce jedný ze značek, rozumně uvažující člověk nikdy.
Co ti na tý kartě tak vadí? Kdybys měl omezenej rozpočet, koupil by sis radši o něco málo silnější, avšak technologicky zastaralejší kartu, které stejnak v nových hrách dříve či později dojde dech, nebo kartu, která sice podporuje DX10 jen víceméně papírově, ale výkon nemá úplně špatný (za ty prachy) a navíc akceleruje video a má HDMI výstup?
zombux píše:godlike: no, jinej komentář jsem od tebe ani nečekal, prostě fanatik až do konce

jak je vidět, na pctuningu jednoduše nezaujatej názor nefrčí

a kdo nepěje ódy na leštěné prdy R2x00 tak je debil...
Naopak, godlike má pravdu. Nevím, jak je to v nVidia sekci, protože chodím víc sem (kvůli větší koncentraci spekulativních threadů feat. no-X), ale pokaždé, když ATi uvede nějakou kartu, se tu objeví banda userů, kteří problematice rozumějí jako koza petrželi a akorát nesmyslně kritizují. A nejen godlike si všimnul, že až příliš často se mezi nimi vyskytuješ ty a Shit.