nemuzu smazat data-slozku --> vadny hdd??

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nemuzu smazat data-slozku --> vadny hdd??

Příspěvek od mrhule »

Zdravim,
na svuj disk jsem zalohoval pomoci norton ghostu jiny, data uz nejsou potreba a kdyz jsem je chtel smazat jedna slozka uspesne vzdoruje - muzu ji prejmenovat ale smazat nejde, otevrit take ne,... proste nic. V atributech ma zaskrtnuto jen pro cteni, pokud to zrusim-potvrdim ok a podivam se, znovu ma zaskrnute jen pro cteni :/ Zkousel jsem nouzovy rezim, DOS, zapojit ho v jinem pocitaci ... bezvysledne.
Nevite cim to muze byt? Vadny HDD?
Diky za jakekoliv rady... :)

btw: HDD jsem projizdel na vadne sektory (Nortonem, System Mechanicem, scandisc) ale vzdycky se hlasi jako ok.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

S podobnou veci jsem se uz setkal, mel jsem nekonecny adresar, respektive kdyz jsem velzl do adresare: XY, tak podadresar byl YY, dalsi adresar ZY a pak znova adresar XY... a tak dale do nekonecna :) U me to vyresil scandisk co byl u Win 95, resp. 98 :) Ale jinak format to jisti .)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrhule »

no nevim tohle reseni me uz taky napadlo ,ale do formatu se mi moc nechce :/
nejaka setrnejsi varianta by nebyla? scandisc ve win,nortnech,sys.mech. ani ťuk :((
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Zkousel si to projet nejakym diagnostickym softem od vyrobce?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrhule »

Mike.Ace píše:Zkousel si to projet nejakym diagnostickym softem od vyrobce?
jj zkousel WD data lifeguard diagnostics (extended + quick test) a zadnou chybu to nenaslo...
kdyz to zkusim otevrit v pruzkumnikoj tak zahlasi pristup byl odepren - nevim proc, kdyz jsem prihlasenej jako admin :/ neco dalsiho te nenapada? Diky
matooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matooo »

tak tiez som raz mal podobny problem jeden adresar som nemohol zmazat a hrozne ma to sra.... ale nijak to neslo tak som si zalohoval data a formatol tu jednu partiiciu a bol pokoj :-D cize ked mozes tak si to sformatni
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 2x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |
mrhule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrhule »

jak tak na to koukam asi mi nic jineho nezbyde, kazdopadne dik za rady a kdyby nekdo vedel jak tenhle debilni problem vyresit rad se priucim :)
matooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matooo »

to co chces zamzat ked to nejde len tak, inak to asi nezmas alebo to bude velmi pracne cize ked mas moznost si setko zalohovat na iny HDD tak to mas rychlo formatnute a data si len nakopirujes s5 (ja som tu moznost mal tak som to vyuzil)
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 2x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Ahoj zkus tuhle free věcičku je super http://ccollomb.free.fr/unlocker/ a mě vždy pomohla :-D
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus jit do nouzaku a smaznout to tam...
Petko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Petko »

Mel sem uplne stejny problem ale byly to soubory od aktualizace WIN XP,kterou udelal na svem pc a bohuzel mel pri tom nuj HDD v PC.Kdyz sem si vratil dysk do svyho komplu tak sem tam mel asi 10takovych slozek co nesli smazat. Vyresilo to prevedení formatu z NTFS na FAT 32 a zpět. Potom to slo smazat. Ten prevod sem delal v "Partition Magic 8.0 " Je to bez straty dat. Uzasny programek.A umí toho mnohem vic. stahnout nebo koupit sa da zde : http://www.studna.cz/1283/PartitionMagic/
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Semi píše:Ahoj zkus tuhle free věcičku je super http://ccollomb.free.fr/unlocker/ a mě vždy pomohla :-D
super programek, vyresil muj problem, dik :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“