zombux píše:nerozumíš tomu, UVD nebo jak se tomu říká RULEZ. v propagačních materiálech od ATi to je jasně napsáno.
Ale no tak, přece tady nebudeme řešit UVD
zombux píše:osobně bych si docela vsadil na to, že ať Nvidia vydá G92 v jakékoli podobě, stejně to v jistých kruzích bude považováno za šmejd...
Všechno je v určitých kruzích považováno za šmejd. Pro někoho může být GeForce 8800GTX drahý šmejd, pro jiného zase Radeon X1300 levný šmejd. Od toho jsou dva výrobci a spektrum karet od levných po drahé, víš?
zombux píše:nicméně, levnější verze 8800GTS by mohla být zajímavá. trochu odbočka - kdysi mě zaujala 7900GT s pasivním chlazením, třeba by něco podobného mohlo zafungovat i tady, pak bych to bral všema deseti!
No, to by rozhodně bylo zajímavé. S 65nm procesem by to snad nemusel být takový problém.
Shit píše:Ohledně té ceny: Já si osobně myslím, že G92 bude "namířena" proti RV670 -> cena G92 bude záležet na ceně RV670 a naopak. Je otázkou, která karta vyjde dříve.
Jo, to je otázka, protože o RV670 se tuší, že bude, ale neví se kdy, a o G92 se taky tuší, že bude, ale neví se kdy... nVidia sice prohlásila že nový high-end bude koncem roku, ale o G92 nic. Řekl bych, že G92 vyjde dřív než nějaká konkurence od ATi. Ale pořád mě tam mate ta devítka - jestliže to má být v podstatě GF8800GTS s 256bit sběrnicí, jak tvrdí crux2005. No a k té ceně... já tipuji v době uvedení kolem 6 tisíc.
//tak asi můžeme založit spekulativní thread o G90 (high-end)