Na jedno cd několik alb.
- timtom
- Nováček

-
Na jedno cd několik alb.
Zdarec, poraďí někdo jak vypálit na jedno cd nekolik elpíček. Nějakej českej program na převody formátů a komprimaci. No uplně nejlepší by byl nějakej postup-detailní nebo nějakej odkaz kde se tomu věnujou.Díky a ahoj.
- HacIPex
- Začátečník

-
- sebad
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na jedno cd několik alb.
tak třeba tady se o tom něco dozvíš http://technet.idnes.cz/forum.asp?sekce ... o=16282918timtom píše:Zdarec, poraďí někdo jak vypálit na jedno cd nekolik elpíček. Nějakej českej program na převody formátů a komprimaci. No uplně nejlepší by byl nějakej postup-detailní nebo nějakej odkaz kde se tomu věnujou.Díky a ahoj.
- timtom
- Nováček

-
No já neměl na mysli nějaké vinil alba ale spíš(já to napíšu laicky aby nedošlo že každý mluvíme o něčem jiném).
Já když vypaluju na cd tak se mi tam vleze cca 17-20 písní ale kámoš má na jednom cd třeba těch písní 200 prostě asi 8 alb, no bohužel on je taky lama dělá to pro něj nějakej známej takže nedokáže mi říct jak to že to má takhle zkomprimované. Musí přece existovat nějakej program v češtině na komprimaci do nějakého jiného formátu a pak následné vypálení???????????????????????????
Já když vypaluju na cd tak se mi tam vleze cca 17-20 písní ale kámoš má na jednom cd třeba těch písní 200 prostě asi 8 alb, no bohužel on je taky lama dělá to pro něj nějakej známej takže nedokáže mi říct jak to že to má takhle zkomprimované. Musí přece existovat nějakej program v češtině na komprimaci do nějakého jiného formátu a pak následné vypálení???????????????????????????
- timtom
- Nováček

-
- HacIPex
- Začátečník

-
vezmes cedla co mas, otevres windows media player, nástroje-možnosti, zalozka kopirovat hudbu z disku cd, vyberes format mp3, kvalitu das 192kb/s, das pouzit. Vlozis cedlo do mechaniky, pomoci kopirovat z disku cd ho hodis do pc, potom si to najdes v hudbe, poznas ho podle toho, ze kdyz oznacis nejakou pisnicku z toho cd, v popisu bode soubor mp3, pak si zkopirujes ostatni cd timto zpusobem, das prazdne cd do mechaniky, otevres TENTO POCITAC, otevres mechaniku (vypalovacku), vlozis sem ty cd, (musi byt v mp3), nalevo das zapsat data na disk, zepta se te to, jestli datovy nebo audio, das datovy.