Problem se zapnutim C2D

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
crug
Začátečník
Začátečník

Problem se zapnutim C2D

Příspěvek od crug »

Hojas mam problem se zapnutim sestavy
CPU: Intel Core 2 Duo e6300 1.86Ghz
Chladič CPU: Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B
MB: Gigabyte P965-DS3 F
RAM: Kingstone 1024MB DDR|| 800Mhz Cl 4
GPU: Gigabyte 7600GS 256Mb na základních taktech
HDD: Seagate 7200.10 250Gb Sata ||
PSU: Chieftec 400W
Case: Chieftec DA-01B-D - Bigtower
Mechanika: LG SuperMulti GSA-H10N OEM
Monitor: Samsung SyncMaster 940BW

At uz ji vypnu ovladacem na televizi nebo standartne pres start tak pri nasledujicim zaspnuti se sice pocitac jako by zapne ,ale monitor, klavesnice, mys a dalsi zarizeni nereaguji. Kdyz pc znovu restartuji tak nic musim pockat nekolik minut a pak restartovat to uz se to zapne a jede to normalne . Testoval jsem stabilitu a vsechno jen v poradku nepada to nekousa se nic. Zkousel jsem odpojit i nepotrebne veci ,ale dela to porad tak uz pisu sem :(
A driv to nedelalo at tedka posledni dobou
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

sice mám téměř jinou sestavu jako ty až na procesor ten mam stejnej tak mi toto delalo PC kdyz sem odpojil napajeci kabel ke zdroji a potom zapojil a kdyz sem chtel zapnout PC tak sem mel uplne stejnej problem jako ty! Vzdy sem nejakou to dobu musel počtak a potom valilo vče jak má. Nedávno mi shořela grafická karta (Ati Radeon X1900GT) a vyreklamovali mi ji a dali mi (Ati radeon x1950GT) a od ty doby to nedelá. Tak nevim jestli to bylo tim ze ta grafarna byla nejaka načatá nebo v tom bylo neco jinyho co sem nijak neovlivnil.

V první řade bych zkusil pujčit nekde jinej zdroj sice mas kvalitní zdroj ale i tam se může stát chybička.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

nebude to neco s BIOSem?

Moje deska taky obcas nenastartuje napoprve, nicmene ma jakysi OC reset, ktery to resetne v pripade moc velkych taktu/podpeti na CPU, po 3 resetech jde do defaultu. Nicmene pred prvnim resetem mi sviti vsechny 3 diody na klavesnici, komp nereaguje, necham ho 1 resetnout a uz POSTne :wink: .

Jakou mas verzi BIOSu?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Verze biosu je zakladni nerad to techto veci rypu nejak se v tom nevyznam :oops:

Jinak na klavesnici mi sviti jen jedna ledka a to porad:)
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

CMOS BIOSU, nebo nahrej novej
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“