Nastavení LCD Acer AL2216W

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
nuchtala
Začátečník
Začátečník

Nastavení LCD Acer AL2216W

Příspěvek od nuchtala »

Nevíte někdo ,kdo máte tento monitor,proč na 60HZ bliká.Všiml sem si toho asi po 14 dnech provozu.Zdá se mě,že to nedělalo,ale nevím.Je to víc viditelné na tmavé ploše.Před tím sem měl nastaveno 1680*1050,ale ted musím dat,aby neblikal rozlišení 1440*900 a 75Hz.Zkusil sem už nové ovladače,ale nic nepomohlo.Když chci dát rozlišení 1680*1050,tak už nejde změnit obnovovací frekvence na 75Hz.Jde jenom 60Hz....a bliká. :x
Vizi
Začátečník
Začátečník

Re: Nastavení LCD Acer AL2216W

Příspěvek od Vizi »

nuchtala píše:Nevíte někdo ,kdo máte tento monitor,proč na 60HZ bliká.Všiml sem si toho asi po 14 dnech provozu.Zdá se mě,že to nedělalo,ale nevím.Je to víc viditelné na tmavé ploše.Před tím sem měl nastaveno 1680*1050,ale ted musím dat,aby neblikal rozlišení 1440*900 a 75Hz.Zkusil sem už nové ovladače,ale nic nepomohlo.Když chci dát rozlišení 1680*1050,tak už nejde změnit obnovovací frekvence na 75Hz.Jde jenom 60Hz....a bliká. :x
byt tebou, tak ho zkusim dat k nekomu jinemu do jine vga, jinak 60Hz je v poradku vic bych nedaval zbytecnost . Jestli bude blikat dale tak reklamace ...
nuchtala
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nuchtala »

Zkusil sem ještě druhé LCD a to samé blikání. Může to být vadná grafika (Ge Force 7300GT)?
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

nuchtala píše:Zkusil sem ještě druhé LCD a to samé blikání. Může to být vadná grafika (Ge Force 7300GT)?

ano to muze ... spis zkus LCD u nekoho jineho at mas jistotu ..le vypada to na vga

jeslti ma ta vga dva vstupy na monitory vyzkousej oba at je to DVI nebo VGA
nuchtala
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nuchtala »

Tak už sem na to přišel.Bylo to tím,že mám propojené PC se zesilovačem.Stačilo jenom ze zesiku vytáhnout cinche od DVD a je po blikání.Třeba to někomu pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“