Catalyst™ 7.6 Display Driver WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Konecne funguje bez problemu opera a 2D rezim ma neslysnej vetrak, to udela mnohem vetsi radost nez treba 5FPS navic, jen tak dal! :)
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
Zdroj
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zdroj »

zombux píše:
Zdroj píše:konečně po dlouhé době ovladače použitelné s deskami co maji AMD 690G čipset.
dle čeho konkrétně tak soudíš? (mám 690V takže mě to zajímá :) )
No nevím jak tobě, ale mě se deska chovala nestabilně s jakýmkoliv ovladačem od verze 7.2, ale 7.6 již mám 2 dny a zatím žádný problém.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Zdroj píše:
zombux píše: dle čeho konkrétně tak soudíš? (mám 690V takže mě to zajímá :) )
No nevím jak tobě, ale mě se deska chovala nestabilně s jakýmkoliv ovladačem od verze 7.2, ale 7.6 již mám 2 dny a zatím žádný problém.
HA! ano, mě to taky s 7.5 i 7.4 padalo (7.3 jsem nezkoušel), takže prubnu. díky za info 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Nainstaluju v poho, hraji také v bez problému, ale při otevřeni ATI control center na me vyleti hlaska (viz přiloha)
Nevíte někdo co to má znamenat? Mám tam dat raději 7.5 (popř kde se daji stahnout, na ofic strankach sem je nejak nenasel)
Diky

Obrázek
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

vzdyt rikam, ze ACC je na pichu. nainstaloval jsem ho jednou a pro odinstalaci jsem muzel delat reinstal widli. vzdycky beru jenom drivery a ATT
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Pod Vistama 32bit naprosto v poradku, modlil jsem se o trochu lepsi vykon v Colin McRae DiRT, ale hra je sama o sobe narocna a X1800XL staci tak na 20-35 fps.
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

SpeedyGT píše:Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Nainstaluju v poho, hraji také v bez problému, ale při otevřeni ATI control center na me vyleti hlaska (viz přiloha)
Nevíte někdo co to má znamenat? Mám tam dat raději 7.5 (popř kde se daji stahnout, na ofic strankach sem je nejak nenasel)
Diky

Obrázek
Ty sis orezaval windows v nlite co? Mne to taky delalo, pak jsem pri dalsim omlazovani a reinstalovani windows v nlitu zaskrtaval jen to co jsem fakt nepotreboval a uz to bezi
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

nikl píše:...
Prave ze sem nic neorezaval a mam komplet WinXP bez nLite zasahu...

Nainstaloval sem Ati Tray Tools a vlastne mi to uz ani nevadi :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

SpeedyGT píše:Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Diky

Obrázek
NET framework korektne nainstalenej máš ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Raiderpaco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raiderpaco »

Na rozdiel od 7.5 konecne funguje v kombinacii x1950pro+Vista64+Samsung940BW rozlisenie 1440x900

Ani nevedia ako ma potesili :lol:
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
2x1024 Kingstone@750Mhz HISX1950Pro IceQ3
X-Fi PRO
VISTA64
hujer61
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nové catalysty

Příspěvek od hujer61 »

Je hezké že se stále objevují nové catalysty,ale mě je to celkem na nic.Od verze 7.1 nespustím ten jejich CCC a nemůžu přijít na to proč.... :x
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

A my ti s tím nepomůžeme, protože jsi neuvedl ani jaký OS používáš...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

no-X píše:A my ti s tím nepomůžeme, protože jsi neuvedl ani jaký OS používáš...
xD
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

mam framework 1.1 a 2.0 ,winxp prof sp2 aktualizovanej. hází mě to chybu mom.exe při startu.
tyhle catalysty chtěj i framework 3.0?díky za odpověd,se mě to tam nechce dávat a zkoušet to.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

3.0 dávám hned při čistý instalaci Woken a nikdy nebyl problém...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

a 1.1 a 2 ne?takže stači ta 3?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dex_Holland píše:a 1.1 a 2 ne?takže stači ta 3?
ne, záleží na softwaru kterej používáš, ideální je mít nahozený 1.0, 1.1, 2.0 i 3.0 zároveň
hujer61
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hujer61 »

no-X píše:A my ti s tím nepomůžeme, protože jsi neuvedl ani jaký OS používáš...
WinXP-32bit,frameworky mám všechny.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Po na instalování ovladačů nelze spustit CCC, objeví se chybová hláška

Obrázek

Je nutné mít nainstalovaný Microsoft .net framework následujícím způsobem:

- .NET Framework Version 1.1
- .NET Framework 1.1 Service Pack 1
- .NET Framework Version 2.0

Pokud tento postup nepomůže, odinstalujte ovladače i všechny verze .net, restartujte, vypněte antivirus, proveďte instalaci postupně: .net 1.1, SP1, .net 2.0, Catalyst

.net mám nainstalovaný, ale CCC stále nejde spustit

Jde o možný konflikt s antivirovým programem (pozorováno u NOD32). Ovladače odinstalujte, restartujte počítač, NOD32 vypněte, proveďte instalaci a vše by mělo fungovat.
Není ideální instalovat "všechno", ale jen výše uvedené. Dál je vhodné ověřit, jestli není např. konflikt s antivirem, nebo nějakým SW, který blokuje úpravy v registrech; problém může dělat i špatně nakonfigurovaný firewall atd.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no-X píše:Není ideální instalovat "všechno", ale jen výše uvedené
jenže CCC nemusí být jediná aplikace využívající .NET na tom počítači. proto je ideální to nahodit buď všechno, nebo použít windowsupdate.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“