Catalyst™ 7.6 Display Driver WHQL
Moderátoři: morke, Walker1134
- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zdroj
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

HA! ano, mě to taky s 7.5 i 7.4 padalo (7.3 jsem nezkoušel), takže prubnu. díky za infoZdroj píše:No nevím jak tobě, ale mě se deska chovala nestabilně s jakýmkoliv ovladačem od verze 7.2, ale 7.6 již mám 2 dny a zatím žádný problém.zombux píše: dle čeho konkrétně tak soudíš? (mám 690V takže mě to zajímá)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Nainstaluju v poho, hraji také v bez problému, ale při otevřeni ATI control center na me vyleti hlaska (viz přiloha)
Nevíte někdo co to má znamenat? Mám tam dat raději 7.5 (popř kde se daji stahnout, na ofic strankach sem je nejak nenasel)
Diky

Nainstaluju v poho, hraji také v bez problému, ale při otevřeni ATI control center na me vyleti hlaska (viz přiloha)
Nevíte někdo co to má znamenat? Mám tam dat raději 7.5 (popř kde se daji stahnout, na ofic strankach sem je nejak nenasel)
Diky

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- myom
- Středně pokročilý

vzdyt rikam, ze ACC je na pichu. nainstaloval jsem ho jednou a pro odinstalaci jsem muzel delat reinstal widli. vzdycky beru jenom drivery a ATT
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- oneill_sx1
- Začátečník

- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty sis orezaval windows v nlite co? Mne to taky delalo, pak jsem pri dalsim omlazovani a reinstalovani windows v nlitu zaskrtaval jen to co jsem fakt nepotreboval a uz to beziSpeedyGT píše:Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Diky
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prave ze sem nic neorezaval a mam komplet WinXP bez nLite zasahu...nikl píše:...
Nainstaloval sem Ati Tray Tools a vlastne mi to uz ani nevadi
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
NET framework korektne nainstalenej máš ?SpeedyGT píše:Zdravím, mám teprve druhý den novou ATi, X1950GT od Sapphiru (AGP). Řikalsem si že tam šoupnu nejnovější catalysty (7.6), ale ono prd.
Diky
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Raiderpaco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nové catalysty
Je hezké že se stále objevují nové catalysty,ale mě je to celkem na nic.Od verze 7.1 nespustím ten jejich CCC a nemůžu přijít na to proč.... 
- no-X
- Středně pokročilý

- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Swat
- Mírně pokročilý

3.0 dávám hned při čistý instalaci Woken a nikdy nebyl problém...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

Není ideální instalovat "všechno", ale jen výše uvedené. Dál je vhodné ověřit, jestli není např. konflikt s antivirem, nebo nějakým SW, který blokuje úpravy v registrech; problém může dělat i špatně nakonfigurovaný firewall atd.Po na instalování ovladačů nelze spustit CCC, objeví se chybová hláška
Je nutné mít nainstalovaný Microsoft .net framework následujícím způsobem:
- .NET Framework Version 1.1
- .NET Framework 1.1 Service Pack 1
- .NET Framework Version 2.0
Pokud tento postup nepomůže, odinstalujte ovladače i všechny verze .net, restartujte, vypněte antivirus, proveďte instalaci postupně: .net 1.1, SP1, .net 2.0, Catalyst
.net mám nainstalovaný, ale CCC stále nejde spustit
Jde o možný konflikt s antivirovým programem (pozorováno u NOD32). Ovladače odinstalujte, restartujte počítač, NOD32 vypněte, proveďte instalaci a vše by mělo fungovat.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- zombux
- Odborník PCT