Písmo ve Windows

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Písmo ve Windows

Příspěvek od uraf »

Dobrý den, mám problém, ve Windows XP, se mi z ničeho nic, změnilo písmo, ve všech směrech..(prohlížeč, ikony, hlášky) všude se mi změnilo písmo na nějaké tučné, jde to nějak vrátit zpět? Děkuji
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Vlastnosti plochy, Vzhled, Upřesnit a všude by měla být Tahoma 8 (v záhlaví je Trebuchet MS 10). Máš to taky tak?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Ano, přesně takto.. :(
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkontroluj si, jak máš nastaveno DPI (Vlastnosti zobrazení/Upřesnit).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Je nastavený tak jak má být.. :( já už fakt nevím :sad:
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Už jsem na to přišel, nevím jak se to mohlo stát, ale ve složce Písma, nebyl v pořádku Tahoma, tím pádem jsem od kámoše jen nahrál fungující, a šlape jak má..

Tímto bych se chtěl omluvit, za to, že jsem nezapojil hlavu dříve, a děkuji uživatelům, kteří odpověděli, a chtěli mi pomoci.. Děkuju mockrát :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“