Intel pentium D a brutální teplota
- Fifi
- Středně pokročilý

- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no boxovany cpu reklamujes i s chladakem sic, ale myslim ze lapowani chladice by nemelo mit na zaruku vliv, lapovani procesoru je vec jina 
jinak vcelku super diskuze tady, osobne sem s939 jel taky nakej cas bez pasty a stacilo...
2 socket : kup si nekde sA XP 3000+ a rekni mi jak to fici bez pasty
jinak vcelku super diskuze tady, osobne sem s939 jel taky nakej cas bez pasty a stacilo...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- djgeneral
- Žlutá karta Bazar

-
- socket
- Začátečník

hovorim ze iba na CPU s IHSMossad píše:no boxovany cpu reklamujes i s chladakem sic, ale myslim ze lapowani chladice by nemelo mit na zaruku vliv, lapovani procesoru je vec jina
mno u K8 som pastu este vobec nedal a teploty do 40°C pri klude, po OC 47°C, v zatazi jemne cez 50°C
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- axloth
- Začátečník

-
jo a ramky nemusis strkat do slotu...socket píše:hovorim ze iba na CPU s IHSMossad píše:no boxovany cpu reklamujes i s chladakem sic, ale myslim ze lapowani chladice by nemelo mit na zaruku vliv, lapovani procesoru je vec jina
2 socket : kup si nekde sA XP 3000+ a rekni mi jak to fici bez pastya rovnym IHS nie C2D
![]()
mno u K8 som pastu este vobec nedal a teploty do 40°C pri klude, po OC 47°C, v zatazi jemne cez 50°C
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: